Robi și Julia, apropieri tandre și declarații de dragoste: "Să fim doi nebuni care se iubesc la nebunie!" Tânăra s-a întâlnit cu familia concurentului din Casa iubirii

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 03 aug 2024, 21:00

Robi și Julia, întâlnire incendiară! Iată cum s-au înțeles cei doi concurenți din Casa iubirii la date.

Dragostea plutește în aer! Julia a mers la Arad, unde locuiește Robi, pentru un date de neuitat cu acesta. Iată cum a decurs întâlnirea celor doi și cum a reacționat familia concurentului când a întâlnit-o pe blondină.

Citește și: Robi, mesaj emoționant de dragoste în mediul online: „Cu tine viața mea”! Postarea concurentului de la „Casa iubirii” care a pus pe toată lumea pe jar

Robi și Julia, apropieri tandre și declarații de dragoste

Lucrurile iau o turnură neașteptată în Casa iubirii, pentru Julia și Robi. Încă de la începutul sezonului trei, Julia și Robi au avut o relație mai specială, cu respingeri și apropieri. Însă, se pare că în ultima perioadă, cei doi concurenți au devenit din ce în ce mai apropiați.

În ediția de sâmbătă telespectatorii au avut ocazia să urmărească date-ul celor doi concurenți din Casa iubirii, care s-a lăsat cu apropieri tandre și atingeri romantice, demne de un adevărat cuplu.

De această dată, cei doi concurenți din Casa iubirii s-au bucurat de momente frumoase împreună, la Arad, acolo unde locuiește Robi și familia lui. Blondina l-a ajutat pe tânăr, dar și pe familia acestuia să vândă pepeni.

De-a lungul întâlnirii, Robi și Julia nu au ratat ocazia de a se tachina sau de a se lua în brațe. Mai mult, cei doi tineri și-au dat frâu liber sentimentelor și și-au mărturisit ce simt unul pentru celălalt.

Citește și: Robi, gest uluitor la adresa Juliei! Concurentul a invitat-o la dans! „Nu-mi plac falsitățile astea!” Iată cum a reacționat Julia și de ce și-a stăpânit cu greu lacrimile

Robi: "Îți mulțumesc din suflet că ai venit, sincer! Cred că ești singura fată care m-a făcut să mă simt în largul meu, mă bucur că ești aici."

Julia: "Ai ratat o experiență de 10 ore cu mine, asta chiar e o pierdere." 

Robi: "Julia, am o experiență de 6 luni cu tine în Casa iubirii."

Julia: "Nu este același lucru!"

Robi: "Bine, măi! Uite, dacă nu plec, poate, îți dau ocazia să mergi cu mine la un date."

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Julia: "Tu să-mi dai mie ocazia sau eu să-ți dau ție ocazia?"

Robi: "Mergem, mergem la un date amândoi. Acum nu mai există Virginia, nu se mai supără nimeni. Nu vreau să sune urât că nu mai există, nu mai avem impedimente, suntem ok acum. Mă mai vrei sau nu mă mai vrei?"

Julia: "Nu te mai vreau! Nu, nu știu ce să-ți spun acum.

O să vedem cum o să decurgă și cum o să mă simt."

Robi: "Mie mi se pare că ești o femeie mișto din toate punctele de vedere și treaba asta ți-am spus-o tot timpul, nu e nimic nou."

Julia: "Cred că tu te minți. Tu încerci să te convingi că tu nu mă iubești și, de fapt, eu te iubesc, dar, de fapt, eu cred că tu mă iubești."

Robi: "Nu știu ce să mai cred, m-ai băgat în ceață. Nu zic că se va întâmpla ceva, dar nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul. Nu încerc să mă dau la tine, să nu te îndrăgostești din nou!"

După discuțiile savuroase ale celor doi concurenți, Robi a condus-o pe Julia la hotel, unde aceasta s-a odihnit după drumul de 10 ore pe care l-a făcut până la Arad.

Julia, întâlnire cu Robi și familia concurentului din Casa iubrii

În următoarea zi, Julia a mers în locul în care familia lui Robi vinde pepeni. Acolo, blondina fost așteptată de Robi, nepoata și sora lui, dar și de părinții acestuia.

Julia i-a luat lui Robi o carte cadou, care reprezintă relația pe care ei o au, și pentru a-l face curios să o citească, tânăra i-a citit ce scrie în carte: "Să fim doi nebuni care se iubesc la nebunie!"

Citește și: Robi primește o pedeapsă aspră după scandalul cu Rebecca și Antoni! „Din păcate..” Andreea Mantea a făcut anunțul, iar concurenții sunt în lacrimi

Pentru a vedea cum a decurs întâlnirea celor doi concurenți, dar și cum a reacționat familia lui Robi când a văzut-o pe Julia, urmăriți materialul video de mai jos.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.