Robi și Julia sunt tot mai apropiați după date! „Am simțit...”. Aflați ce declarații își fac concurenții sâmbătă, 3 august, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 03 aug 2024, 13:42

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, vedem că între Robi și Julia este tot mai clar că există șanse să formeze un cuplu.

În ediția de sâmbătă a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Julia și Robi dau semne tot mai multe că ar putea forma un cuplu, în special după date-ul la care au participat.

Robi și Julia sunt tot mai apropiați după date

În episodul de mâine, 3 august 2024, în „ Casa iubirii ” va pluti dragostea, asta datorită lui Robi și a Juliei, care sunt tot mai apropiați și își fac declarații siropoase.

Citește și: Robi, mesaj emoționant de dragoste în mediul online: „Cu tine viața mea”! Postarea concurentului de la „Casa iubirii” care a pus pe toată lumea pe jar

„Am fost bine cât ai fost lângă mine, și dup-aia n-am mai fost”, spune Julia.

„Înseamnă că trebuie să nu mai plec de lângă tine”, răspunde Robi.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente între Julia și Robi! „Decid să renunț”. Blondina și-a îngrijorat fanii

Apropieri și atingeri au existat în special la date-ul dintre Robi și Julia, acolo unde cei doi au avut parte de un moment romantic în timp ce tăiau un pepene iar energia lor ar fi putut transmite oricui că sunt un cuplu fericit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

„Mi-a plăcut foarte mult că am simțit că începi să te deschizi cu mine”, s-a confesat Julia.

Asta nu este tot! În timpul date-ului, Robi s-a distrat alături de Julia și de nepoata lui într-un parc, acolo unde le-a dat în leagăn. Gestul este cât se poate de romantic, având în vedere că Robi nu aduce orice femeie acasă, la familia lui. Mai mult decât atât, Robi i-a mărturisit Juliei că se bucură de prezența ei la date.

În casă, Robi și Julia se apropie tot mai mult.

Tânărul îi cântă melodii de dragoste și o îmbrățișează, iar Julia dă semne că e mai fericită ca niciodată.

Ce se întâmplă mai departe aflați sâmbătă, 3 august 2024, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D!

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, luni, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.