Robi și Sebastian, la un pas de altercație în Casa iubirii! „Vrei să te cerți cu mine?” Aflați ce tensiuni fără precedent se vor isca între cei doi concurenți, vineri, 17 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mai 2024, 08:30
video Foto(4)

Roberta, pusă la punct de Robi! „Ce țipi așa la mine?” Aflați cum va reacționa Sebastian și ce dispută aprigă se va isca în Casa iubirii, vineri, 17 mai, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi provocări, de momente de senzație, întâlniri romantice în camera roșie, dar și de multe controverse și tensiuni aprige iscate fie din cauza geloziei, fie din cauza orgoliilor puternice. După ce în ediția precedentă, în centrul atenției s-au aflat pe de o parte, Bogdan și Rebecca, după ce concurentul a recunoscut că o admira din umbră și pe de altă parte, Robi și Julia, care s-au șicanat din nou spre uluirea tuturor, dar mai ales a Virginiei.

Roberta îi va dezvălui lui Sebastian că Julia și Patrick vorbesc despre el

În ediția de vineri, 17 mai 2024, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată, mai ales în casa fetelor, unde se vor isca mai multe dispute aprige. Cea care va deschide seria acestor momente va fi Roberta, care îi va transmite lui Sebastian, prin intermediul conexiunii, faptul că Julia și Patrick îl vorbesc pe la spate și îl critică pentru felul în care vorbește.

Citește și: Cum arată fetița lui Sebastian de la „Casa iubirii”! Concurentul este un tătic mândru: „Te iubesc dincolo de cuvinte”

Roberta: Sebastian, știai că Julia cu Patrick vorbesc despre tine că nu știi tu să vorbești?

Patrick: Reprodu Roberta! Ce am zis?

Roberta, pusă la punct de Robi! „Ce țipi așa la mine?”

Tot în ediția de vineri, Roberta va fi pusă la zid de către Robi, care îi sare în apărare lui Patrick și îi reproșează acesteia de ce a făcut afirmații nefondate la adresa lui.

Citește și: Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

Robi: De ce zici treaba asta? Pentru că e diferența de la cer la pământ între Patrick a zis că nu te-ai exprimat cum trebuie și că nu te exprimi cum trebuie, sau Patrick a zis că nu știi să vorbești!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Roberta: Ce sari tu așa, alianța? Ce ai?

Robi: Da, uite că e alianța!

Sebastian: Ce ai?

Roberta: Ce tipi așa la mine? Nu înțeleg! De ce te rățoiești la mine?

Virginia: Așa vorbește el!

Roberta: Hai să stăm singuri! Nu am chef să stăm la masă!

Sebastian: Dar ce s-a întâmplat? De ce vă certați? Că să știu și eu!

Robi: Sebastian, tu vrei să te cerți cu mine, frate? Dar de ce vorbești urât?

Sebastian: Mă cert! Ai venit aici și i-ai stricat starea! Eu nu pot să stau să mă bucur cu ea!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?