Robi și Teodora vor ajunge la amenințări! „Să nu-ți pară ție rău!” Aflați ce se va întâmpla cu relația lor, vineri, 25 octombrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 oct 2024, 23:00
video Foto(4)

De la dragoste la ură este doar un pas! Robi și Teodora vor ajunge în pragul despărțirii! Cei doi concurenți își vor spune replici acide! Aflați ce decizie vor lua în privința relației lor, vineri, în Casa iubirii, la Kanal D!

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de pomină, cu noi concurenți tot mai dornici să își caute perechea, dar și cu multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate din gelozie sau din cauza orgoliilor. În ediția de astăzi, Robi și Teodora au avut parte de o întâlnire cu scântei în camera roșie, în cele din urmă au încheiat cu tristețe discuția deoarece concurenta a izbucnit în lacrimi.

În ediția de vineri, lucrurile vor căpăta o întorsătură neașteptată pentru cei doi concurenți, deoarece se vor îndrepta și mai mult spre o despărțire definitivă.

De la dragoste la ura este doar un pas! Robi și Teodora vor ajunge în pragul despărțirii

Vineri, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată și palpitantă deoarece discuțiile aprinse dintre Robi și Teodora vor continuă cu și mai mare înverșunare.

Cel care va da de înțeles tuturor că își dorește să pună capăt relației va fi Robi, care îi va spune Teodorei că nu mai vrea nici să îl salute și să se orienteze către altcineva. Mai mult decât atât, cei doi concurenți au ajuns chiar și la amenințări mai mult sau mai puțin evidente, spre uluirea tuturor colegilor din platou.

Citește și: Teodora izbucnește în lacrimi din cauza glumelor lui Robi cu Criss! „E prietenă cu tine până îți ia bărbatul”. Cum a reacționat concurentul când a văzut-o plângând

Robi: Nu mai vreau să mă saluți, nu mai vreau să vorbești cu mine! Ține-ți pupicii tăi și da la cine vrei tu! Că n-am nevoie!

Teodora: Cu drag!

Robi: Să nu-ți pară ție rău!

Teodora: Da, să nu îți pară ție!

Robi: Mie n-o să-mi pară!

Teodora: Nici mie, stai liniștit!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”

Gagea: Dar ce va amenințați voi așa?

Teodora: Așa face Robi! Cum e ceva ce nu îi convine lui... Nu asta ai spus tu?

Robi: Tu te joci, Teodora! Tu ții la imagine!

Teodora: Bravo mie că țin la imagine! Tu de ce nu ții la imaginea ta un pic?

Robi, orbit de gelozie din cauza lui Moldo

Discuția aprigă dintre Robi și Teodora se va continua și în partea a doua a ediției de vineri. Concurentul se va arăta extrem de gelos din cauza faptului că Moldo i-a adus o brățară Teodorei și ea ar fi fost cea care s-a apropiat de el sa-l sărute drept mulțumire. Pe de altă parte concurenta va încerca să vină cu explicații, însă în cele din urmă, lucrurile vor lua o întorsătură uluitoare pentru cei doi.

Citește și: Teodora dezvăluie ce simte pentru Robi: „Am simțit să-l sărut”. Ce o face, însă, să ezite în cunoașterea cu el, după ce părinții ei l-au acceptat

Robi: Ți-a adus Moldo brățară și omul n-a avut intenția de a te pupa, ai sărit la gâtul lui!

Teodora: Nu mai vreau să zic nimic!