Robi și Virginia au avut primul sărut în camera roșie! Concurenții au dat frâu liber sentimentelor chiar de Dragobete

Autor: Diana Bostan

Robi și Virginia au avut primul sărut în camera roșie

Sursa: Captură Youtube

Dragostea plutește în aer în ”Casa iubirii”. Cuprinși de emoția zilei de Dragobete, Robi și Virginia au avut parte de primul sărut în camera roșie.

Virginia și Robi au avut primul sărut în camera roșie. Cadrul romantic i-a făcut pe cei doi concurenți să dea frâu liber sentimentelor, stârnind aplauze și zâmbete în cele două case. Cum s-a desfășurat ediția de sâmbătă a emisiunii ”Casa iubirii”?

Virginia i-a pregătit o surpriză lui Robi cu ocazia zilei de Dragobete

Cu ocazia zilei de Dragobete, atmosfera romantică și pasională a fost resimțită intens în casa iubirii între Virginia și Robi.

Cu un suflet plin de iubire și dorința de a sărbători această zi specială, Virginia i-a pregătit lui Robi o surpriză de neuitat. Camera roșie, locul în care se întâlnesc și împărtășesc momente de intimitate, a fost transformată cu grijă și atenție într-un cadru romantic, pregătit special pentru această zi. Nu doar că i-a oferit un cadou memorabil, dar a și decorat cu pasiune și atenție fiecare detaliu al camerei roșii, amplificând astfel atmosfera magică a zilei de Dragobete.

„Nu știu dacă o să-mi iasă. Nu mă pricep, Robi, să știi dacă mă vezi. Nu știu ce să mai fac, e prima oară când pregătesc așa ceva”, a spus Virginia.

Citește și: Cosmin și Ștefania au avut primul date! Surpriza emoționantă pe care i-a pregătit-o tânărul a făcut-o pe blondină să izbucnească în plâns

Privind imaginile, Robi a fost emoționat și nerăbdător să experimenteze personal atmosfera romantică pregătită de cea cu care se află într-o cunoaștere. Gestul tandru și atenția la detalii au creat o conexiune specială între cei doi, aducând un zâmbet pe chipul lui Robi și consolidând legătura lor într-un mod inconfundabil. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„O vreau pe Virginia, o vreau în toate felurile.

Și de nevastă, și de prietenă”, a spus Robi emoționat.

Robi și Virginia s-au sărutat în camera roșie

Concurentul a surprins-o pe Virginia cu un cadou, dar și cu un trandafir negru ce semnifică intensitatea sentimentelor sale. Virginia a fost încântată de cadoul primit de la Robi și i-a promis acestuia că va purta tricoul primit și-n emisiune.

„Eu am vorbit să organizez, dar nu mă pricep.

Nu am mai făcut niciodată surprize din astea...sincer. A fost ideea mea”, i-a mărturisit Virginia lui Robi.

Citește și: Larisa riscă să fie eliminată din „Casa iubirii”! „Ori vrei să pleci, ori nu vrei să pleci”. Nu ratați o nouă ediție incendiară „Casa iubirii” duminică, 25 februarie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

După mai multe încercări, Virginia și Robi au avut parte de primul sărut. Timizi, cei doi au mărturisit că se simt rușinați de faptul că părinții lor vor privi aceste imagini, în condițiile în care nu i-au văzut niciodată sărutându-se cu cineva. 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?