Robi și Virginia de la “Casa iubirii”, suprinși în același club. Ce spune concurenta despre întâlnirea neașteptată, dar și ce declarații i-ar fi făcut Robi: „Poate ne spune Robi ce mi-a spus în acea seară”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 26 aug 2024, 15:51

Robi și Virginia au fost surprinși în același club.

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Virginia aruncă bomba despre Robi după ce au fost surprinși în același club.

În ediția de luni, 26 august, a emisiunii ”Casa iubirii”, Virginia și Robi au vrut să clarifice imaginile cu cei doi din club, apărute recent în mediul online. Virginia susține că ea a anunțat staff-ul că va fi în clubul respectiv tocmai pentru a evita o întâlnire cu Robi. Concurentul i-ar fi făcut mai multe declarații și i-ar fi interzis să mai vorbescă cu alți băieți din casă.

Iată cum se apară Robi în fața afirmațiilor făcute de Virginia!

Citește și: Sebastian este foc și pară după ce vede apropierile dintre Robi și Roberta: „Ce faci tu acum eu făceam în club la 14 ani”

Virginia și Robi au fost surprinși în același club

Vizibil iritată de comportamentul lui Robi, Virginia nu s-a mai putut abține și a aruncat bomba în legătură cu comportamentul lui Robi din club.

Aceasta a susținut că Robi s-ar fi dat la prietenele ei și că i-ar fi spus acesteia să nu mai vorbească cu alți băieți din casă.

Virginia: Robi, am o întrebare. La o prietenă de a mea te-ai da?

Robi: Nu.

În fața acuzațiilor, Robi a mărturisit că el nu avea habar de faptul că Virginia se afla în clubul respectiv și că s-a hotărât destul de târziu să meargă în locația respectivă.

Robi: Vreau să vă spun că au apărut în online niște chestii cum că m-aș fi văzut în afară cu Virginia. Vreau să vă spun că nu știam absolut deloc că Virginia e în club.

Citește și: Alexandra, în lacrimi la întâlnirea cu Gagea. Ce a pățit bruneta: „Familia mea nu a fost mândră de mine”

Virginia: Ba știai. Eu am anunțat de vineri că merg în clubul respectiv, special ca să nu fii acolo. Eu am anunțat în staff.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Robi: Eu nu știam că Virginia e în club. Mă jur pe ce am mai scump. Eu nu am vrut să merg în club, eu ma vrut să plec spre București în seara respectivă, iar niște prieteni au luat o masă și nu știam. Vă jur. Eu credeam că ești la mare.

Virginia susține că Robi i-ar fi spus să nu mai vorbească cu alți băieți din casă

Concurenta a dezvăluit faptul că ea se afla la ziua unei prietene și că Robi a fost cel care a venit la masa ei. Deși aceasta ar fi insistat ca el să plece, Robi ar fi continuat să-i facă declarații și să se dea la una dintre prietenele ei, lucru negat cu vehemență de Robi.

Citește și: Ceartă aprigă între Sebastian si Robi: „Nu mă dau la femeia ta!” Ce i-a făcut tânărul Robertei? Aflați ce se va întâmpla, duminică, 25 august, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Virginia: Eu am stat la masa mea de la bun început, nu știu ce a căutat Robi acolo. Poate ne spune Robi ce mi-a spus în acea seară. Eu îți spuneam doar să pleci, s-au băgat și prietenele mele, am ajuns să vorbesc și cu patronul ca să-i spună să nu mai vină la mine la masă și a insistat foarte mult cu niște declarații și mi-a spus: ”Să nu te mai prind că vorbești cu Patrick sau cu orice alt băiat”. Eu eram la ziua unei prietene.

Virginia i-a cerut lui Robi să-și asume că este gelos și să recunoască faptul că interacțiunile dintre ea și alți băieți îl deranjează. Acuzat de Virginia că s-ar fi dat la prietenele sale, Robi a negat acest lucru și susține că nu-și amintește să fi făcut asta.

Robi: Eu nu țin minte să mă fi dat la prietenele tale. Eu nu-ți cunosc ție prietenele și sigur nu m-am dat la ele. Eu nu știam că ești în clubul respectiv. 

Aici puteți viziona momentul din prima parte a ediției de luni, 26 august, a emisiunii ”Casa iubirii”: