Robi și Virginia izbucnesc în lacrimi! Concurenta de la „Casa iubirii” este copleșită de certurile avute, iar fostul ei iubit regretă cum s-a purtat cu ea

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 30 aug 2024, 14:05

Virginia și Robi nu mai suportă tensiunile dintre ei

Sursa: Captură YouTube Kanal D

În prima parte a ediției de vineri, 30 august, din „Casa iubirii”, Robi și Virginia au izbucnit în lacrimi. Tânărul pare să își dea, în sfârșit, seama de răul pe care i l-a făcut fostei iubite, iar acum vrea să se revanșeze.

Deși în „Casa iubirii” a fost petrecere, cu ocazia Sfântului Alexandru, Robi și Virginia au stat retrași. Concurenta a reflectat asupra scandalului cu fostul ei iubit, iar acesta din urmă a căzut pe gânduri, întrucât, după ce a reanalizat întreaga situație, regretă suferința pe care i-a provocat-o Virginiei, prin jignirile aduse în edițiile anterioare. 

Virginia este copleșită de certurile avute cu Robi

Atât Patrick, cât și Sebastian și Roberta au încercat să-l liniștească pe Robi și l-au sfătuit să încerce să discute cu Virginia, pentru a clarifica situația și să se împace. Chiar dacă tânăra a refuzat, inițial, să vorbească cu el, acesta a venit la ea și a mângâiat-o pe cap, întrucât a văzut că începuse să plângă, și i-a spus: „Îmi pare rău”.

În momentul în care a văzut că Robi vine cu gânduri de pace, Virginia a fost de acord să se retragă cu el în grădină, pentru a discuta despre cele întâmplate.

Robi: „Ce vrei să fac?”.

Virginia: „Pur și simplu să încetezi cu atitudinea asta.(...) Nu-i ok ceea ce spui.(...) Ne vede o țară întreagă.(...) Ești conștient că în afară se întâmplă lucruri mult mai grave? Nu?”.

Citește și: Robi și Virginia de la “Casa iubirii”, suprinși în același club. Ce spune concurenta despre întâlnirea neașteptată, dar și ce declarații i-ar fi făcut Robi: „Poate ne spune Robi ce mi-a spus în acea seară”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

În timp ce tânăra îi explica cât de mult au afectat-o jignirile lui, Robi nu a ripostat și a ascultat-o până la capăt, întrucât este conștient de răul pe care i l-a făcut și regretă comportamentul pe care l-a avut față de ea.

Robi regretă cum s-a purtat cu Virginia și începe să plângă

Ulterior acestei discuții, concurenții au mutat petrecerea în casa fetelor, însă Robi nu s-a simțit în apele lui, așa că s-a retras pe culoarul dintre cele două case, unde a început să plângă pentru ceea

ce i-a făcut Virginiei. Patrick a văzut în ce stare se afla prietenul său și a încercat să-l calmeze.

„Lasă timpul să treacă frate, că n-ai ce să faci... Îți pare rău de ea, așa-i?”,  i-a spus Patrick lui Robi.

Citește și: Părinții Virginiei, declarații surprinzătoare despre relația dintre ea și Robi: „Sunt de acord”. La ce concluzie a ajuns Virginia, după scandalul cu fostul iubit

Tânărul, însă, nu a avut puterea să-i răspundă lui Patrick și doar a oftat. Deși era așteptat de ceilalți concurenți la petrecere, Robi s-a întors în casa băieților, unde s-a spălat pe față, pentru a-și mai reveni. Ulterior, acesta a venit în casa fetelor, însă a stat de-o parte, așezat sus pe scară, de unde i-a privit pe restul concurenților cum se distrează.