Robi speră că o va cuceri pe Aleyna. Bruneta l-a pus pe jar. Julia aruncă săgeata usturătoare: "Îți dorești ce voiam eu să-ți ofer!"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 23 ian 2024, 19:40

Aleyna, Robi si Julia in Casa iubirii

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 23 ianuarie la Kanal D.

Robi și Aleyna s-au apropiat din ce în ce mai mult! Cu toate acestea, tânărul nu este de acord ca bruneta să-i cunoască și pe ceilalți băieți din Casa iubirii. În urma deciziei lui Robi, Julia a rămas cu inima frântă și îl atacă cu fiecare ocazie.

Citește și: Julia, reacție acidă la adresa Aleynei:”Mi se pare absurd ce se întâmplă” Ce s-a întâmplat între cele două concurente

Robi speră că o va cuceri pe Aleyna

Marți, 23 ianuarie, telespectatorii emisiunii Casa iubirii au avut parte de o ediție incendiară și plină de momente palpitante.

În ediția de astăzi, Robi a vorbit despre cunoașterea cu Aleyna. Tânărul își dorește să se apropie mai mult de concurentă, însă doar cu o condiție. Masculul din Casa iubirii nu vrea ca Aleyna să se apropie de alți băieți.

Tânărul a dezvăluit că dacă aceasta își dorește să cunoască și alți bărbați, el se va retrage.

Robi "Nu-mi place! Dacă eu simt ceva pentru ea, am o atracție față de ea?"

Andreea:'' Mantea Dacă ea spune: <Vreau să-l cunosc pe Robert, pe Laurențiu și pe Patrick!> Nu ai forță să o cucerești?''

Virginia:'' Acum e perioada de cunoaștere, în care ea poate să cunoască toți băieții.

Când o să fie ceva mai clar între voi, poți să-i ceri exclusivitate.''

Robi:'' Dacă ea vrea să cunoască pe altcineva, poate să cunoască, dar nu pe mine.''

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Robi a mai mărturisit în ediția de luni că se va îndrepta spre Aleyna, căci din punct de vedere fizic este tiparul lui și simte ca ar putea exista o mai mare compatibilitate între ei. Însă, aceste cuvinte nu i-au picat bine Juliei, care a încercat să-i ofere lui Robi exclusivitate, exact ce își dorește el de la Aleyna. Bruneta a declarat că nu îi poate oferi momentan acest lucru, deoarece își dorește să cunoască toți băieții din Casa iubirii.

Astfel, Julia a găsit momentul perfect pentru a-l ataca pe Robi.

 Julia: "Din păcate, îți dorești ce voiam eu să-ți ofer!"

Robi:'' Îmi pare rău, Julia!  Știu că ești supărată!''

De asemenea, Robert își dorește și el să facă pași spre Aleyna. Cu toate acestea, tânărul trăiește cu speranța că fetele se vor întoarce la ''poarta'' lui după ce îi vor cunoaște pe ceilalți băieți.

Aleyna vrea să aibă posibilitatea să aleagă între Robi și Robert, de aceea vrea să-i cunoască mai bine pe amândoi. Acest lucru îi dă planurile peste cap lui Robi. Însă, decizia brunetei îi dă satisfacție Juliei.

Citește și: Sorin Rus și Mihaela, din nou împreună! „Părinții o iubesc”. În ce ipostaze au apărut foștii concurenți de la „Casa iubirii”

Rămâne de văzut cum va decurge parcursul lor în cadrul emisiunii Casa Iubirii. Nu uitați, emisiunea ''Casa Iubirii" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni pana vineri- orele 10:00 si 16:30, iar sâmbăta și duminică- orele 16:00 și 19:00, la Kanal D!