Robi, subiectul principal al discuțiilor dintre Virginia și Julia. Concurentul e acuzat că joacă teatru încă de la intrarea în Casa Iubirii: „E într-o piesă”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 10 apr 2024, 19:09

Robi, subiectul principal al discuțiilor dintre Virginia și Julia. Concurentul e acuzat că joacă teatru încă de la intrarea în Casa Iubirii

Sursa: Kanal D

Robi și Virginia au decis să pună punct cunoașterii. Decizia a fost luată e Virginia, după comportamentul indecis și răutăcios a lui Robi.

Robi este acuzat că joacă teatru de la intrarea în Casa Iubirii, iar Virginia și Julia dezbat împreună acest subiect.

Virginia îl acuză pe Robi că joacă teatru în emisiune

Deși a încercat o cunoaștere cu Julia, Robi s-a răzgândit de mai multe ori pe parcursul emisiunii. Julia, Aleyna și Virginia au fost cele trei „ținte” ale concurentului, în cele din urmă Virginia fiind cea care părea că i-a câștigat inima.

Cu toate acestea, comportamentul său indecis l-au adus în punctul în care Virginia să se despartă de el. Acum, concurenta îl acuză că joacă teatru, iar Julia ar fi cea care face parte în continuare din jocul său.

Virginia: Teatru e din partea lui.

Andreea Mantea: Ce joacă, despre ce e vorba în piesa asta? De ce joacă teatru?

Virginia: Asta e părerea mea, așa mi se pare. Și Julia face parte, dar cred că ea nu știe că e într-o piesă.

Andreea Mantea: Crezi că Robi se folosește de ea?

Virginia: Eu zic că da. Mi se pare că Robi se leagă de ea că nu are ce face.

A spus până acum că nu-i place de ea și acum pare că se apropie de ea pentru o relație. Eu oricum cred că nu ar fi sincer. Am niște motive ale mele care mă fac să cred asta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Ștefan cheamă altă fată în camera roșie! Rebecca, în lacrimi: „Nu pot să cred”. Nu ratați un nou episod din „Casa iubirii” de miercuri, 10 aprilie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Julia: Eu nu mi-am dat niciodată cu părerea despre ceea ce a fost între ei.

Virginia: Tu mereu ai zis de Robi că este fals.

Virginia nu mai vede nicio cale de împăcare între ea și Robi

De asemenea, Virginia a vorbit despre o posibilă împăcare între ea și Robi, însă nici vorbă de o astfel de situație.

Robi: Doamna Andreea, eu cred că lucrurile pe care le-am făcut față de Virginia au fost destul de urâte. Nu aș mai încerca nimic, știu că nu mai vrea.

Citește și: Cum s-a încheiat primul proces dintre Oana Radu și Cătălin Dobrescu! Cei doi se vor revedea în sala de judecată, după decizia Tribunalului

Virginia: Vreau să fiu foarte clară. Când iau o decizie, o iau definitiv.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.