Robi, surprins alături de frații Tate! Concurentul nu s-a putut abține să nu imortalizeze momentul: „Top G”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 20 ian 2024, 12:59

Robi, surprins alături de frații Tate! Concurentul nu s-a putut abține să nu imortalizeze momentul: „Top G”

Sursa: Robertstancu Insta

Robi este unul dintre concurenții sezonului 3 al emisiunii „Casa Iubirii”. Acesta a ieșit în oraș și mare i-a fost mirarea când i-a întâlnit pe frații Tate.

Robi, unul dintre concurenții sezonului 3 al emisiunii „Casa Iubirii”, s-a întâlnit cu Andrew și Tristan Tate la același restaurant din Capitală. Tânărul a imortalizat imediat momentul. 

Robi, surprins alături de Andrew și Tristan Tate

Concurentul din Casa Iubirii a postat imediat fotografiile pe rețelele sociale, unde a scris în descriere: „Top G”. 

Cei trei s-au întâlnit întâmplător la un local din Capitală.

Citește și: Robi a dat cărțile pe față și a spus ce a simțit când a aflat că Julia l-a chemat pe Laurențiu în camera roșie și nu l-a ales pe el! „Nu pot să fiu indiferent!” Iată ce mărturisiri uluitoare a făcut concurentul

Cine este Robi, noul concurent din sezonul 3 al emisiunii „Casa iubirii”

Sezonul 3 al emisiunii "Casa Iubirii"  promite să fie o continuare captivantă a căutării dragostei și a relațiilor autentice, iar unul dintre participanții care aduc prospețime și speranță este Robi, un agent imobiliar în vârstă de 27 de ani din București.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Robi, expert în domeniul imobiliar, nu vine doar cu experiența în vânzări, ci și cu o dorință sinceră de a găsi dragostea adevărată.

La 27 de ani, el se prezintă ca un individ ambițios și deschis la noi trăiri. Așteptările sale sunt clare: își dorește o parteneră cu "spirit", matură și capabilă să-l îndrume fără a-l face să se simtă inconfortabil în vreun fel.

Citește și: „Iar te vezi bărbată-su?”. Ștefan pierde puncte prețioase în fața Larisei! Blondina este deranjată de cât de repezit este tânărul

Cu o abordare deschisă și inima plină de speranță, Robi se lansează în aventura emisiunii "Casa Iubirii" cu scopul de a găsi persoana potrivită.

Sezonul 3 al emisiunii „Casa Iubirii” se prefigurează a fi o călătorie captivantă, iar participarea lui Robi aduce o notă personală intrigantă.

Cu așteptări bine definite și o dorință sinceră de a găsi dragostea, atât Robi, cât și ceilalți concurenți, promit momente autentice și pline de emoție.

Telespectatorii sunt îndemnați să urmărească cu atenție fiecare episod, să-și susțină favoriții și să descopere cum se va desfășura povestea dragostei în Sezonul 3 al emisiunii „Casa Iubirii”, disponibil exclusiv pe Kanal D.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?