Rocco Sedano, fostul soț al Ronei Hartner, a impresionat pe toată lumea! Gestul pe care l-a făcut tatăl Ritei la înmormântarea artistei

Author: Diana Ghita
Actualizat: 01 dec 2023, 23:58

Ce gest a făcut Rocco Sedano pentru Rita

Sursa: Facebook Rocco Sedano; Facebook Rona Hartner

Rocco Sedano, fostul soț al Ronei Hartner, a fost prezent la înmormântarea acesteia, fiindu-i alături fiicei lui în aceste momente dureroase.

Celebra cântăreață și actriță Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum vineri, pe 1 decembrie. Aceasta a fost înmormântată la Cimitirul Bellu Catolic, din București.

Ce gest a făcut Rocco Sedano pentru fiica lui și a Ronei Hartner

Printre cei care și-au luat rămas-bun de la îndrăgita artistă s-a numărat și primul ei soț, Rocco Sedano, tatăl Ritei, care i-a fost alături necondiționat adolescentei în aceste clipe tragice.

În imaginile de la înmormântarea actriței, se poate observa tristețea apăsătoare a Ritei, care a rămas profund îndurerată de pierderea celei mai dragi persoane din viața ei.

Însă, cu toate acestea, tânăra nu a fost nicio clipă singură, ea și tatăl ei părând să fie de nedespărțit pe tot parcursul ceremoniei funerare.

Deși Rita și-a pierdut mama, aceasta nu a pierdut susținerea tatălui său, care, în aceste momente, încearcă să suplinească mângâierile mamei și să-i compenseze iubirea așa cum poate, ceea ce înseamnă mare lucru pentru fiica lui și a Ronei, mai

ales în aceste clipe cumplite.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Ultimul mesaj plin de durere al Ritei, fiica Ronei Hartner. Adolescenta și-a plâns mama alături de tatăl ei, Rocco Sedano

Rinda Hartner are o părere foarte proastă despre Rocco Sedano

Chiar dacă au divorțat, Rocco a continuat să o respecte pe fosta lui soție și să țină la ea, acest lucru se poate deduce atât din prezența lui la înmormântare, cât

și prin regretul care i se citește pe chip, în fotografii.

Ba mai mult, chiar acesta și-a exprimat libera dorință de a o conduce pe ultimul drum pe fosta soție. Însă, cu toate acestea, Rinda, sora Ronei Hartner, nu are cuvinte de laudă la adresa bărbatului, despre care a dezvăluit că, în toată perioada în care artista s-a luptat cu cancerul, Rocco nu i-a fost alături nici ei, nici Ritei.

„A venit cu ideea asta ieri și l-am întrebat de ce. Prin câte a trecut sora mea el vine așa, a spus că vrea să vină și să fie alături de copilul lui. I-am zis că nu a fost alături atâta timp și acum își face brusc apariția.

Fiecare om e liber să vină, o să vină, să vină cum o vrea el”, a povestit Rinda Hartner, într-o emisiune TV, citată de  libertatea.ro.

De asemenea, sora Ronei este de părere că apariția bruscă a lui Rocco îi face mai mult rău, decât bine, Ritei: „A apărut așa ca din fum. Vrea el să aibă relație cu fata lui, dar fata lui nu prea vrea. E foarte vulnerabilă. E un copil de 15 ani. Îi este greu să ia decizii, noi o să fim lângă ea să o protejăm în momentele astea de vulnerabilitate”.


Citește și: Cum i s-a schimbat viața Ronei Hartner după ce l-a întâlnit pe argentinianul Rocco Sedano: ”Nu putea să renunțe la acea canadiancă” Cum l-a descris regretata artistă pe primul ei soț

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.