ROCHIA care a facut SENZATIE pe internet. Ce culoare are de fapt tinuta din imagine?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:11

Unii au spus ca ar fi vorba despre albastru si negru in timp ce altii sustin ca ar fi vorba despre alb si auriu. Tu ce parere ai?

Fotografia de mai jos face furori pe internet dupa ce Caitlin McNeill, o tanara cantareata din Scotia, a postat pe un cont de socializare o fotografie cu noua ei tinuta. Tanara a fost surprinsa de faptul ca prietenii din lista ei vedeau cu totul alte nuante decat cele reale. Imaginea a fost redistrubuita pe cele mai populare retele de comunicare, postul devenind viral in scurt timp. Celebritati precum Kim Kardashian, Taylor Swift sau Kanye West s-au alaturat si acestei provocari.

"Simt ca trebuie sa fie vreo chichita", a comentat Taylor Swift, in timp ce Kanye West a dat verdictul: albastru si negru. Sotia lui, insa, Kim Kardashian, a fost de alta parere: auriu si alb.

Si acum ar trebui sa nu mai prelungim suspansul! Rochia este, de fapt, albastra, avand inserata dantela neagra. Asa arata in original, insa camera celei care a facut fotografia avea culorile saturate.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”