Rochia cu DOUA FETE,  SENZATIA MOMENTULUI! Uite cat costa o astfel de piesa

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:10

De cate ori nu v-ati schimbat, în graba, tinuta de serviciu, cu una pentru o intalnire de seara? Aflati ca s-a inventat rochia 2 in 1, care va scapa de toata alergatura.

E menita sa le arate doamnelor ca nu doar produsele casnice se vand cu functie dubla: „ au 2 fete ele pot fi purtate atat pe fata cat si pe dos, garantez ca sunt 2 rochii impecabile si pe fata si pe dos”.

Impecabil inseamna mai ales ca materialul nu se mototoleste. Si uite asa scapa femeile de cosmarul zilnic al calcatului. Mai ales femeile active ar trebui sa fie incintate de inovatie: „ In momentul in care aveti o zi agitata si sunteti nevoite sa schimbati rochia doar te duci la toaleta si o intorci

pe partea cealalta”.

Si nu e singurul avantaj: „se deschide dintr-o parte are capse e usor de deschis”. In doi timpi si trei miscari, dintr-o rochie de zi o sa aveti pe dumneavoastra o rochie de seara: „ Diferentele dintre cele 2 fete ale acestei rochii sunt f discrete pe o parte este lucioasa pe alta mata”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pretul

aproape ca nici nu mai conteaza atata vreme cat investitia presupune doua rochii, nu una!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.