Rochia Elenei Basescu, din aceeasi dantela folosita pentru tinuta lui Kate Middleton de la nunta! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 13:30

Pentru a pune capat speculatiilor legate de nunta sa, Elena Basescu s-a hotarat sa vorbeasca.

 Dar nu oricum, ci asa cum fac celebritatile in Occident: printr-un comunicat de presa. Prima dezvaluire a EBEI: Va avea doar un cavaler de onoare si o singura domnisoara de onoare.

Va fi nimeni altul decat Codin Maticiuc, alias "Poponet", asa cum este cunoscut in lumea mondena. Mirele va fi insotit de Raluca Basescu, fiica lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei.

Nasii sunt bunii lor prieteni Aura-Mari si Razvan Mustea.
El a facut parte din ultimul guvern PDL, unde a fost ministru al comunicatiilor. Desi se zvonea ca vor fi in jur de 450 de invitati la marele eveniment, mezina lui Basescu a anuntat ca vor fi 6 sute de persoane la nunta sa.

Dezvalurile continua cu verighetele...EBA si SYDA vor avea verighete cu un design simplu, fara diamante si sunt din aur rose, bijuterii care impreuna au costat cinci sute de euro.


Viitoarea mireasa a dezvaluit ca rochia facuta de designerul Anca Maxim este din dantela, organza din matase naturala si tafta. Anca Maxim este cea care se ocupa de tinutele doamnei Maria Basescu. Tot ea a creat si rochia de mireasa a Ioanei Basescu.

Elena Basescu a vrut sa puna capat zvonurilor privind pretul rochiei. Ea a spus ca a costat cam jumatate din pretul speculat pana acum, adica 4.500
de euro.

Si daca va intrebati unde-si petrece luna de miere fata presedintelui, aflati ca EBA e nehotarata. "Nu avem o luna de miere stabilita, am hotarat sa o amânam pentru iarna sau anul viitor deoarece activitatea mea la Parlamentul European a început deja".

Elena Basescu si Bogan Ionescu au anuntat ca petrecerea de la Snagov se va desfasura intr-un cort special amenajat in gradina palatului.


Viitorii miri ne-au lamurit si in privinta meniului, care nu va fi unul exotic. Totusi, putin caviar isi va face loc printre felelalte feluri de mancare. Pasta de jambon, sarmalute in foi de vita si varza, costita, mamaliguta, smantana, rulada de curcan si pulpa de vitel se vor mai regasi pe mesele nuntasilor.

EBA a anuntat si cine va canta la nunta. In afara de interpretul de muzica populara, Aurel Tamas, vor mai fi pe scena din palatul Snagov Calin Geambasu, Smiley Band si un DJ.