Rochia i-a jucat feste! Ce a aratat o vedeta pe covorul rosu la gala premiilor Gopo

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:08

Toata saptamana aceasta s-a desfasurat in jurul premiilor Gopo, adica a Oscarurilor romanesti, cel mai important eveniment cinematografic al anului!

Tinutele divelor au fost comentate, declaratiile au fost luate la puricat iar barfele nu au intarziat sa apara. Pentru inceput, va incantam privirea cu sanii Malvinei Cervenski! Daca in 2013 a purtat o rochie decoltata si vaporoasa care i-a dezgolit sanul, anul trecut a mizat tot pe un decolteu adanc iar la evenimentul desfasurat recent, ea a crezut ca nu s-a vazut nimic!

Va aratam ce aparitie glamuroasa a avut si Jojo.

Decolteul ei a fost si mai ametitor! Intrebare intrebatoare: de ce a venit singura la eveniment si de ce Paul Ipate a fost insotit de actrita Diana Cavallioti? Speram ca nu s-au despartit caci in urma cu doar doua saptamani petreceau impreuna la Monaco.##VIDEO135771##

Vi-i aratam acum pe Florin Piersic Junior si pe iubita lui Andreea Cipca. Va aduceti aminte ca actorul, in trecut, la anumite gale, avea un look cam neingrijit? Ei bine, anul acesta a fost elegant din cale afara, semn ca se poate!

Asa cum v-am obisnuit, va aratam care a fost cea mai
activa vedeta de pe retelele de socializare. Saptamana aceasta, Andreea Raicu a postat intr-una filmulete cu Efi, labradorul ei negru, care nu suporta aspiratorul si nu sta cuminte cand i se da de mancare.

Pe final, urmeaza declaratia saptamanii: “Fata mea isi doreste sa fie un inger!” Ce diva credeti ca a spus una ca asta? Nu e nici Giulia Anghelescu, nici Oana Roman ci Rita Muresan!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: