Rochia spectaculoasă purtată de Mădălina Pamfile la nunta din Dubai! Fanii au fost cu adevărat surprinși

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 15 feb 2024, 10:33

Mădălina Pamfile a fost mireasă la Dubai

Sursa: Instagram pamfilemadalina

Mădălina Pamfile este un celebru model din România și fostă asistentă TV, care a participat la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Mădălina Pamfile trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei. Deși nu l-a expus public niciodată, cei doi formează un cuplu de câțiva ani, iar acum au decis să treacă la următorul nivel, căsătorindu-se.

Mădălina Pamfile s-a căsătorit în Dubai

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut nunta la Dubai, luându-i prin surprindere pe urmăritorii ei cu imaginile în care apare pe un iaht, îmbrăcată cu o fabuloasă rochie de mireasă și cu impresionantele construcții din Dubai în spate.

Printre fotografiile postate pe Instagram de către Mădălina se numără și câteva în care apare alături de soțul ei, însă aceasta a avut grijă să-i ascundă chipul în timp ce se îmbrățișau.

Citește și: Mădălina Pamfile, dezvăluiri șocante printre lacrimi: "Am luat pastile și am vrut să mă arunc de la etaj! Stăteam agățată de geam ca un cățeluș"

Nunta celor doi îndrăgostiți nu a fost una grandioasă, bărbatul respectând dorința fostei asistente TV, care, în vara anului 2023, declara, pentru spynews.ro, că: „ Mi-aș dori o nuntă mai retrasă, noi în fața altarului nu putem să fim, asta pentru că suntem de religii diferite. O petrecere, vreau rochie albă, inelul eu mă voi duce să îl iau. Nu ne-am organizat încă”.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum au reacționat fanii la fotografiile de la nuntă

Mădălina Pamfile nu și-a dorit nici măcar o cerere în căsătorie ca la carte, întrucât nu a vrut ca ea și actualul ei soț să atragă atenția în vreun fel, așa că cei doi au făcut totul în taină, de aceea apariția vedetei în rochie de mireasă a surprins pe toată lumea.

„Nu suntem căsătoriți, eu m-am gândit mai mult. Cererea vreau să fie lipsită de romantism, trebuie să fie foarte bine calculate lucrurile. Dimineața la noi în casă este agitație. Poate o să mă scoată la un restaurant, nu o să se pună în genunchi oricum. Discret, să nu atragem atenția”, mai spunea fosta concurentă anul trecut.

Citește și: Care este motivul pentru care Mădălina Pamfile a vrut să se sinucidă: ”Am luat nişte pastile. Am fost şi internată”

La vederea impresionantelor fotografii de la nuntă, fanii Mădălinei Pamfile s-au arătat foarte bucuroși pentru reușita ei, dar și plăcut surprinși de cum îi stă acesteia în rochie de mireasă.

„Casă de piatră! Ești una dintre cele mai frumoase femei din România!/ Felicitări!/ Să fii fericită, iubită și să ai parte de liniște în casa ta/ Ești un vis! Să ai parte de tot ce este mai frumos pe acest Pământ”, au

fost câteva dintre comentariile internauților.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Pamfile Madalina (@pamfilemadalina)