"Rochii, am sute!" Vezi cum arata dressingul Oanei Roman si ce a purtat la prima intalnire cu iubitul ei, Marius

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:49

Vedeta Kanal D are un dressing impresionant!

Am patruns in sifonierul Oanei Roman, prezentatoarea emisiunii" Drept la tinta"! Vedeta are o clectie impresionanta de rochii, pantofi si genti, dar mai ales clutch-uri, care reprezinta pasiunea Oanei Roman. Prezentatoarea a tinut sa specifice ca nu da banii pe haine foarte scumpe, dar ii plac foarte mult bijuteriile de firma.

" Am si rochii ieftine in garderoba pentru ca daca imi place ceva imi cumpar orice ar fi.
Imi fac multe rochii si pe comanda, dar de obicei imi cumpar de la magazine normale. Am si o colectie de cluch-uri, imi plac foarte mult. A, o obsesie pentru asternuturi si prosoape, dau o avere pe ele, fac colectie si nu ma pot abtine
", a marturisit Oana Roman.

In ceea ce priveste, prima intalnire cu iubitul ei, Marius, Oana Roman a declarat ca nu isi mai aduce aminte:" Nu mai stiu cu ce eram imbracata cand m-am intalnit pentru prima data cu Marius.
Era iarna si foarte frig, eu aveam o geaca groasa si niste pantaloni normali. Eram foarte sport imbracata. Dar tin minte ca el avea un fes in cap, era normal. Prima oara ne-am sarutat in masina
" si-a amintit Oana.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/roman-c9f20912839292ead852599da21ca1cd.JPG
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/roman-3-59c7f41f9be54226065854174a89e896.JPG

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.