Rochii de nuntă elegante pentru nopți de vară - alegem rochii de nuntă lungi sau rochii de nuntă scurte?

Author: B.M.
Actualizat: 01 sep 2020, 10:25

Sezonul nuntilor de vară aduce, pentru fiecare dintre noi, o întrebare extrem de importantă: ce rochii de nuntă, sau rochii de seara elegante să purtăm?

Să alegem rochii de nunta lungi, sau rochii de nunta scurte? să preferăm o rochie de voal, ne-ar avantaja mai mult o rochie neagra ori ceva într-o culoare care să atraga privirile inca de la inceput? Evident, răspunsurile depind de ce ne dorim, ce ni se potrivește și care este stilul pe care il avem deja.

În principiu, pentru evenimentele din nopțile toride de vară ar fi ideal să alegem rochii de nuntă din materiale ușoare, vaporoase, tocmai pentru ca ringul de dans se "încinge" destul de repede și ar fi păcat să suferim din cauza caldurii. Variantele de rochii de seara elegante din voal, matase, din tul sau din dantela sunt de preferat. Acestea lasă pielea să respire, iar croiala este bine să sa fie, de asemenea, cat mai lejera. Astfel vom avea parte de confortul dorit fără să facem compromisuri în ceea ce înseamnă eleganta sau stilul. Dacă va doriți puteți alege și o rochie din licra, aceasta avand avantajul ca se "muleaza" mai bine pe corp și va poate scoate formele în evidență.

Rochii de nunta lungi sau rochii de nunta scurte?

La aceasta intrebare trebuie să raspunda fiecare dintre noi, în funcție de înălțime și silueta. Este de recomandat ca la evenimente speciale din lunile calde să alegem rochii de nunta lungi, în culori închise, poate chiar cu paiete și alte asemenea artificii. Eventual cu un decolteu adanc, accesorizata astfel încât să ne simțim cat mai bine. Nu toate femeile sunt, însă, avantajate de rochii de seara lungi, la fel cum nu toate femeile își doresc să poarte rochii lungi. De aceea variantele de rochii de nunta scurte sunt preferate de multe femei, mai ales de către cele care sunt avantajate de silueta și doresc să dea o nota cat mai sexy apariției lor.

Nu uitați ca atunci cand ne alegem rochia potrivita este important să știm asupra cărei zone a corpului ne dorim să atragem privirea. Sau de la ce zona a corpului dorim să indepartam privirile. O rochie cu maneci largi, spre exemplu, cu margini ample și fluide poate să avantajeze persoanele care au un bust mai generos, în timp ce variantele de rochii cu bretele mai late sau decolteu în V poate să accentueze poartă mai subțire a bustului. 

Culoarea ideala a unei rochii de seara elegante poate să difere foarte mult de la persoana la persoana, în funcție de diverși factori. Deși toată lumea prefera negrul, acesta nu este indicat de fiecare data pentru ca, în ciuda parerii generale, negrul nu întotdeauna subtiaza. Alegerea rochiei de seara poate fi făcută în funcție de culoarea părului, culoarea ochilor sau chiar culoarea tenului. Persoanele cu ochi verzi sau albaștri pot purta culori mai vii, doamnele cu parul deschis la culoare pot încerca variante de  ivory sau bleumarin. Atenție, evident, și la accesorii. Aici putem fi cat de creative ne dorim, mai ales ca este vorba de un eveniment special. Putem alege o pereche de cercei lungi, dacă vrem să evidențiem gatul, sau un colier deosebit, dacă ne dorim să evidențiem bustul. De asemenea, pantofii și, mai ales, tocurile pot fi și ei, în sine, un accesoriu special.

Alegerea unei rochii de nuntă elegante depinde de fiecare persoana, așa cum spuneam încă din start. Stilul personal ar trebui să fie cel care ne conduce la ceea ce vom purta, dar dacă veți ține cont de unele dintre sfaturile de mai sus cu siguranta veti adaugă un procent considerabil la rata de succes.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.