Rochii elegante de zi in nuante pastelate

Author: Oana Iosif
video Foto(4)

Mers la birou, în oraș sau pur și simplu îți dorești o rochie frumoasă și delicată, care să te complimenteze pe deplin?

Rochiile și articolele vestimentare din colecțiile curente, unde accentul cade asupra modelelor în nuanțe calde sau reci, pastelate, vor fi o alegere excepțională. Chiar și prin intermediul unor astfel de rochii elegante de zi poți ieși în evidență într-un sens bun al cuvântului, la fel cum se întâmplă când alegi o rochiță îndrăzneață, într-o nuanță mai puternică.

Acestea deopotrivă, vin și cu o serie de avantaje suplimentare în folosul oricărei doamne și domnișoare, pe care le vei află în următoarele minute.

Beneficiile rochiilor elegante de zi în culori pastel

Te întineresc

Dacă rochiile închise la culoare sunt renumite pentru efectul de subțiere, cele pastelate îți vor lumina chipul și, implicit, te pot ajută să pari mai tânăra chiar și pentru câteva ore. Desigur, un aport foarte important îl are și machiajul, respectiv coafură, precum și modelul rochiei. Alegând însă rochii elegante de zi de la JojoFashion te vei bucură de acel aer romantic și feminin, exact așa cum ai visat odată cu înaintarea în vârstă. Rochiile pastelate îți pot șterge de pe chip chiar și 5-10 ani astfel încât vei arată mai tânăra că niciodată, fără niciun fel de intervenție dureroasă sau costisitoare.

Te ajută să fii mai confortabilă vara

Vara, orice persoană este mai predispusă la transpirația excesivă și la mirosuri corporale nedorite. Iar vestimentația poate fi un punct cheie al confortului, motiv pentru care este recomandat să alegi rochii confecționate din materiale vaporoase și în nuanțe deschise. Însă, multe femei evita albul din simplul considerent că acestea sunt mai delicate și se pot murdari mai ușor față de nuanțe, fiind și mai pretențioase în ceea ce privește întreținerea acestora. Însă, o alternativă bună pot fi rochiile de zi pastelate, în nuanțe de galben, verde, albastru, roz etc. care nu vor atrage razele soarelui în aceeași manieră precum cele închise la culoare. Asociate cu un material de calitate, aceste rochii de zi te vor ajută să fii extrem de confortabilă întreagă zi.

Se potrivesc în orice loc, la orice ocazie

Rochiile neon sunt văzute că fiind potrivite atunci când se participa la festivități tematice sau în locații excentrice (de exemplu, în club). Și rochiile cu diferite imprimeuri sau în nuanțe multicolore pot părea dificil de purtat în anumite locuri, la anumite ocazii sau la o vârstă. Nu și când vine vorba de rochiile pastelate espre care am amintit deja că au posibilitatea de a întineri orice femeie, fiin potrivite atât pentru domnișoare, cât și pentru adevărate doamne.

Complimentează orice ton și subton al pielii

Cele mai frumoase și cele mai potrivite rochii se vor potrivi perfect și cu tonul și subtonul pielii, fiind una dintre regulile de care țîn cont adesea stiliștii vestimentari și pe care o poți pune în practică și tu. Proporțiile sunt și ele foarte importante astfel încât chipul și corpul tău să fie puse în evidență. Dar toate aceste lucruri pot fi mult prea complicate și consumatoare de timp pentru ține, mai ales că în zilele noastre ne dorim să fim gata pentru orice situație cât mai repede. În mod cert nu vei da greș alegând rochii elegante de zi JojoFashion în nuanțe pastelate.

Pot fi purtate atât ziua, cât și seară

Și nu în cele din urmă, cu aceste rochii poți face senzație negreșit atât la o ocazie de zi, cât și la cele de seară. Alegând un model mai feminin și mai strălucitor îți poți face apariția la un eveniment special, indiferent de momentul zilei în care acesta are loc. Deopotrivă, culorile puternice sunt recomandate cu precădere pentru ocaziile de seară.