Rochiile de mireasă prințesă, alegeri diafane pentru visul tău devenit realitate!

Author: Oana Picerea

Ileana Cosânzeana, Albă ca Zăpada, Frumoasa din pădurea adormită, tânăra Belle care se îndrăgostește de o bestie aparent nemiloasă și înfricoșătoare ori Mica Sirenă Ariel au în comun două elemente importante: toate sunt prințese, iar povestea fiecăreia dintre ele se încheie cu o nuntă ca în povești, care marchează începutul unei noi vieți fericite „până la adânci bătrâneți“.

Fie că aceste povești i-au fost spuse înainte de culcare de bunici ori de părinți, fie că le-a privit în variantele ecranizate de Disney, fiecare fată s-a identificat, la un moment dat, cu o prințesă, și își dorește o nuntă asemenea ei. Nu este, deci, de mirare numărul mare al tinerelor care, atunci când se căsătoresc, aleg să poarte rochii de mireasa printesa. Astfel, au parte de amintiri de neuitat și se bucură de aprecierea și admirația tuturor cunoscuților.

Ce face speciale modelele de rochii de mireasă prințesă?

Există mai multe tipuri de rochii de mireasă: tip sirenă, A-line sau tip prințesă, iar fiecare fată își alege ținuta potrivită în funcție de forma trupului și de stilul vestimentar preferat. Iată prin ce se caracterizează fiecare dintre acestea:

• o rochie tip sirenă este aleasă de regulă de femeile cu forme, deoarece pune foarte bine în valoare îndeosebi siluetele tip clepsidră. Linia corpului este urmărită fidel în partea superioară, pentru ca în partea de jos să se remarce printr-o bordură cu detalii bogate;

• rochiile tip A-line au croiul conceput în așa fel încât să pună în valoare orice tip de conformație a corpului. Limita dintre corset și fustă este discretă, iar volumul fustei este redus, ceea ce duce la crearea unei forme asemănătoare cu cea a primei litere a alfabetului, de la care vine și denumirea acestor modele;

• în ceea ce privește diferitele modele de rochii de mireasă prințesă, ele au două caracteristici fundamentale: în partea de jos o fustă cu dimensiuni impunătoare, iar în partea de sus un body mulat și, de regulă, frumos decorat cu broderii.

De ce sunt mereu preferate rochiile de mireasă prințesă?

Nu numai basmele ascultate sau filmele văzute în copilărie le fac pe tinerele de astăzi să aleagă un asemenea model. Contează și faptul că rochiile de acest tip pot fi realizate din materiale diferite, precum mătase naturală, șifon sau organza și, de asemenea, există posibilitatea de a adăuga dantelă, ștrasuri, perle sau alte accesorii. Prin urmare, fiecare model devine unic și potrivit cu cea care îl poartă în ziua nunții!

Pe de altă parte, alegerea unei rochii de mireasă prințesă este potrivită indiferent de anotimp și de condițiile meteo. Este nevoie cel mult de adăugarea sau scoaterea mânecilor ori a anumitor elemente de la umeri.

În plus, sentimentul de împlinire de care ai parte atunci când arăți ca o prințesă în momentul în care îți unești destinul cu persoana iubită este de-a dreptul copleșitor, demn de marile iubiri din povești.

Magazinul online Essalian.ro le oferă doritoarelor mai multe rochii de mireasă prințesă, precum cele denumite Anastasia, Juliette, Beatrice, Natalia, Chiara sau Lucy. Fiecare dintre ele va fi apogeul poveștii tale de iubire și, în același timp, începutul unei noi etape a vieții, pe parcursul căreia te vei simți ca o regină!









 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.