Rodica Mandache, despre relația cu Florin Piersic: ”El m-a iubit, da''. Actrița a fost măritată cu fostul iubit al celei mai bune prietene

Autor: Cristina Mocanu

Rodica Mandache a vorbit despre relația sa cu Florin Piersic

 
Sursa: facebook.com/Rodica Mandache și Florin Piersic

Rodica Mandache a fost căsătorită cu fostul iubit al cele mai bune prietene ale sale, dar nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre relația pe care a avut-o cu actorul Florin Piersic.

La 81 de ani, Rodica Mandache, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe ale României, continuă să inspire și să își dedice viața scenei, lăsând în urmă o carieră impresionantă și o viață personală plină de suișuri și coborâșuri. Dincolo de zâmbetul său cald și de vitalitatea cu care își joacă fiecare rol, actrița ascunde o poveste de viață plină de emoții și sacrificii, dar și o relație specială cu Florin Piersic, actorul pe care îl descrie ca pe un „semizeu” și alături de care a împărtășit o dragoste intensă, unică.

Care a fost relația Rodicăi Mandache cu Florin Piersic

Florin Piersic, la cei 87 de ani, este cunoscut nu doar pentru cariera sa impresionantă, ci și pentru farmecul personal irezistibil, care i-a făcut pe mulți să îl privească drept un adevărat simbol al masculinității. Rodica Mandache povestește cu sinceritate despre relația lor aparte, una în care admirația, profesionalismul și o atracție profundă s-au îmbinat armonios.

Deși cei doi nu au fost împreună din punct de vedere sentimental, actrița recunoaște că Florin Piersic i-a fost mereu drag și că legătura dintre ei depășea simpla colegialitate.

Mandache îl descrie pe Florin ca pe un om „dintr-un aluat de semizeu”, un actor cu o prezență scenică extraordinară, capabil să atragă atenția publicului doar prin simpla lui prezență. „Nu e prietenie, este chiar o dragoste fierbinte,” spunea actrița despre relația lor, subliniind că Piersic a ridicat-o ca actriță și a inspirat-o să se depășească pe sine.

Dacă o actriță era partenera lui i se întâmpla ceva nebănuit. Toate partenerele lui au strălucit pentru că el le era alături,” a declarat Rodica Mandache, pentru Unica, adăugând că, în urma colaborării cu el la piesa Visul unei nopți de vară, s-a simțit parcă ridicată „la etajul cel mai înalt” al carierei sale.

În ceea ce privește sentimentele dintre ei, Rodica afirmă cu sinceritate că îl iubește pe Florin și că „El m-a iubit, da. Dar cred că s-a îndrăgostit de toate partenerele lui”. Este, poate, o recunoaștere a capacității lui Florin Piersic de a forma legături profunde și unice cu toate femeile din viața sa, fie ele partenere de scenă sau de viață.

Citește și: Rodica Mandache: viață, carieră și copii. Care este cel mai mare regret al artistei legat de fiica sa, Diana Mihailopol

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”

Rodica Mandache a fost căsătorită cu iubitul cele mai bune prietene

Rodica Mandache nu a avut o viață personală lipsită de provocări. A fost căsătorită cu celebrul fotograf Aurel Mihailopol, pe care l-a cunoscut printr-o prietenă comună. Deși la început l-a privit cu scepticism, cei doi au ajuns să dezvolte o relație aparte. Prietena ei era, la momentul respectiv, iubita lui Mihailopol, dar actrița și fotograful au format, în final, o pereche deosebită, împărtășind nu doar o poveste de dragoste, ci și o căsnicie marcată de încredere și susținere reciprocă. Eu am fost fericită, chiar dacă a fost o căsnicie foarte stranie,” a mărturisit actrița, aducând în discuție faptul că și-a pierdut soțul după doar 13 ani de căsătorie.

Văduvă la doar 48 de ani, Mandache a rămas să își crească singură fiica, Diana, un talent în devenire și o personalitate recunoscută în lumea teatrului și a radioului. Cu toate acestea, actrița resimte un regret profund: lipsa timpului petrecut alături de fiică din cauza meseriei solicitante. Mandache recunoaște că actorii sunt, într-o anumită măsură, „egoiști” și că meseria de actor îi cere mult timp, energie și atenție. „Ăsta este sectorul în care îmi reproșez cele mai multe lucruri. M-am străduit, dar nu am fost talentată ca mamă,” declară Rodica, adăugând că meseria nu i-a permis să fie atât de prezentă pe cât și-ar fi dorit.

Citește și: Marea dragoste a lui Marius Manole. Dezvăluirea neașteptată făcută de marele actor

Totuși, actrița este mândră de fiica sa și de realizările acesteia, Diana fiind regizor la radio și de patru ori nominalizată la premiile UNITER. „Este una dintre marile mele bucurii să văd că un om poate lucra așa cum o făceau profesorii mei din Iași,” mărturisește Mandache, arătând că, deși nu a fost întotdeauna aproape, Diana i-a moștenit pasiunea și dedicarea.

Rodica Mandache rămâne astăzi o prezență constantă și energică în lumea teatrului și filmului, o actriță dedicată, a cărei viață personală a fost plină de provocări, dar care a rămas fidelă profesiei și emoțiilor profunde. Astfel, ea reușește să transmită publicului o lecție de viață despre puterea dragostei, sacrificiul meseriei și bucuria reușitelor celor dragi, trăind intens fiecare rol pe care îl interpretează, fie pe scenă, fie în viața reală.