Rodica si Ionut, doi parinti tineri si curajosi. Oare au sanse sa devina o familie adevarata? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 15 iul 2020, 11:00

Rodica are 16 ani si in urma cu o luna a devenit mamica. Tanara locuieste in comuna Tufesti impreuna cu mama si cu fratele ei mai mic.

Pentru ca mama ei este pensionata pe caz de boala, adolescenta si-a luat viata in piept de la 14 ani. Ca sa se poata descurca cu banii, a renuntat la scoala si a munceit cu ziua, pe unde gasea de lucru. Tatal copilului este Ionut, un tanar de 19 ani din aceeasi comuna. Relatia lor s-a rupt dupa ce Rodica l-a anuntat ca a ramas insarcinata.

Desi el este singurul baiat cu care fata a avut relatii intime, Ionut nu o crede si pentru ca era in Italia cand a aflat de sarcina Rodicai, sutine ca nu stie cine

este tatal copilului. Cea mai simpla metoda de a afla este un test de paternitate, insa, tanarul ezita. Luiza Udrea, psihologul emisiunii "Mama din intamplare" l-a convins ca nu este niciun pericol sa isi faca testul. Rezultatele au demonstrat ca Fetita Rodicai este fiica lui Ionut in proportie de 99,9%.

Rezultatele l-au cam luat pe nepregatite pe Ionut. Tanarul ar vrea sa fie cu Rodica, poate ar fi recunoscut ca el este tatal, dar presiunile din partea familiei sale l-au tinut departe de fata pe care a iubit-o si de fetita lui.
Testul de paternitate i-a alungat dubiile. Ionut a hotarat ca vrea sa o sprijine pe Rodica si sa fie alaturi de fetita lui.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”