Rogers Cup: Când are loc unul din cele mai importante turnee de tenis din 2021, cel de la Montreal. Va fi și Simona Halep acolo?

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 28 iul 2022, 20:50
Simona Halep revine abia la Cincinnati
Sursa: Facebook

Următorul turneu de tenis din 2021 este Rogers Cup, unul din cele mai importante din circuit, organizat în Montreal (Canada).

Rogers Cup va avea loc între 6 și 15 august, calificările urmând să aibă loc între 6 și 8 august. Turneul propriu-zis va începe luni, 8 august.

Rogers Cup are anul acesta denumirea de 2021 National Bank Open. Open-ul canadian este unul dintre cele mai importante turnee de tenis din lume, fiind o competiție ce oferă 1.000 de puncte ATP în turneul masculin (pentru câștigător) și 1.000

de puncte WTA pentru câștigătoare în turneul feminin.

Anul trecut, din pricina pandemiei de Covid 19, turneul nu s-a desfășurat. Ultimii câștigători ai Rogers Cup sunt spaniolul Rafael Nadal (în competiția bărbaților) și canadianca de origine română Bianca Andreescu (în competiția fetelor).

Montreal Tennis Open 2021: Joacă și Simona Halep la Rogers Cup?

Cea mai bine clasată jucătoare din România, Simona Halep, fostă campioană la Montreal Tennis de două ori (în 2016 și 2018), nu va participa la ediția din acest an a Rogers Cup.

Simona Halep, despre care presa a scris că  s-ar fi cununat civil cu iubitul ei, Toni Iuruc, în urmă cu câteva zile, se află în prezent pe locul 10 WTA. Următorul turneu la care ar putea participa românca este cel de la Cincinnati, și el de 1.000 de puncte. Românca s-a confruntat în ultima vreme cu probleme de sănătate, fiind accidentată la gambă.

Accidentarea a și ținut-o în ultima vreme departe de terenul de tenis, iar Simona s-a concentrat pe viața personală. Presa a scris că s-a cununat civil cu logodnicul Toni Iuruc, însă tatăl Simonei, Stere Halep, a negat că s-ar fi întâmplat asta.

„Nu a fost nicio cununie. Ce s-a scris a fost neadevărat. Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei.

Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna.

A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă.

Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

În rest, Simona este bine, urmează în continuare tratamentul la picior, se reface ușor, ușor. Bineînțeles că ne dorim și nepoței”, a declarat Stere Halep pentru  click.ro.

Citeste si: Motive de sărbătoare pentru Simona Halep! Șampania nu a lipsit! Care este motivul?

Montreal Tennis Open 2021: Simona Halep nu joacă la Rogers Cup

În afară de două titluri obținute la Rogers Cup, Simona Halep a mai jucat o dată finala, în 2015. Atunci românca a întâlnit-o pe elvețianca Belinda Bencic în finală și a fost nevoită să abandoneze în setul decisiv din pricina unor probleme medicale.

Simona Halep, care a fost lider mondial în clasamentul fetelor la tenis, a adunat până acum peste 37.5 milioane de dolari din premii, la care se adaugă banii obținuți din contractele de sponsorizare.

După petrecerea organizată la vila tenismenei din Izvorani, înainte de cununia civilă cu Toni Iuruc, Simona Halep s-a întors rapid în sala de forță. Românca s-a înscris pe tabloul principal la Cincinnati. Halep nu are în palmares niciun titlu la Cincinnati, însă a jucat două finale, una pierdută contra jucătoarei spaniole Garbine Muguruza (1-6, 0-6), iar cealaltă pierdută contra olandezei Kiki Bertens.

Ce spune tatăl Simonei Halep despre ginerele lui, Toni Iuruc

Simona Halep s-a logodit cu un tânăr machidon, Toni Iuruc, iar Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a declarat că el și soția lui îl plac pe viitorul lor ginerele.

”E băiat bun, altfel nu-l alegeam. Dacă ei i-a plăcut și nouă ne place. La început, orice copil își întreabă părinții dacă le place alesul, ce părere au despre el. I-am zis, daca ție îți place, și nouă ne place. Știti cum e proverbul, sub mere nu pot cădea pere”, a declarat tatăl Simonei Halep pentru  playsport.ro.

Citeste si: Vestea momentului în lumea sportului! Simona Halep așteaptă primul copil?! Totul a ieșit la iveală

 

 

Taguri: