Rolul cadanei Golge, prezenta exotica din serialul "Kosem", este interpretat de Sacha Perera, o cunoscuta cantareata pop din Marea Britanie! Iata cum arata aceasta in viata reala

Editor: Daniela Iliuta Autor: D.I.
Actualizat: 27 mar 2017, 23:01

Negresa este recunoscuta in industria muzicala internationala datorita talentului ei.

Sasha Perera s-a nascut in 1979, la Londra, desi parintii ei sunt originari din Sri Lanka, dar au emigrat in Marea Britanie in anii `70.

Desi in serialul "Kosem" personajul ei, cadana Golge nu poate vorbi, in viata de zi cu zi Sasha este o cantareata de succes, ce a lansat de-a lungul anilor multe melodii, care s-au situat in topurile internationale.

Sub numele ei de scena, Perera Elsewhere, aceasta este solista si compozitoare celebra si a cantat in mai multe trupe pop din Anglia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Din 2002, Sasha Perera canta in cadrul trupei Jahcoozi, alaturi de colegii ei Robot Koch si Oren Gerlitz, originari din Berlin.

Acestia au lansat patru albume de muzica pop cu influente house care au avut un succes rasunator pe piata muzicala internationala.

Sasha Perera poate fi urmarita in rolul cadanei Golge, in serialul "Kosem", difuzat de luni pana joi, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.