Roman Abramovici şi negociatorii ucraineni ar fi fost otrăviţi la Kiev. Ce simptome au avut

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 29 dec 2022, 00:40

Roman Abramovici şi negociatorii ucraineni ar fi fost otrăviţi la Kiev. Ce simptome au avut

Sursa: Facebook Roman Abramovici

Miliardarul Roman Abramovici ar fi fost vizat de o tentativă de otrăvire.

La începutul lunii martie,  miliardarul ruso-israelian Roman Abramovici a avut simptome de otrăvire după ce a participat la o întâlnire la Kiev, a anunţat luni The Wall Street Journal, citat de persoane de încredere din anturajul oligarhului.

Citeste si: Turcia a descoperit încă o mină navală în Marea Neagră. Autoritățile turce au trimis o echipă specială pentru neutralizarea obiectului

Roman Abramovici ar fi fost vizat de o tentativă de otrăvire

Roman Abramovici ar fi început să aibă simptome după ce a avut o întâlnire la Kiev. În urma întâlnirii din capitala Ucrainei, miliardarul rus, care a călătorit între Moscova, Lvov și alte locuri de negociere, a dezvoltat simptome care includ ochi roșii, lăcrimare constantă și dureroasă și exfolierea pielii de pe față și de pe mâini, au spus sursele citate de publicația americană  The Wall Street Journal.

Mai mult, analiştii de la Bellingcat au confirmat că trei membri ai delegaţiei, care au participat la discuţiile de pace dintre Ucraina şi Rusia, în data de 3 martie, au prezentat „simptome în concordanţă cu otrăvirea cu arme chimice”.  

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Putin laudă Garda Naţională rusă, la marcarea a şase ani de când a înfiinţat-o: „Vă mulţumesc pentru servirea impecabilă a Rusiei”

Potrivit sursei menționate mai sus, Abramovici împreună cu un alt antreprenor rus și deputatul ucrainean Rustem Umerov, care au luat parte la negocieri, au fost cei trei care au dezvoltat simptome similare cu otrăvirea.

Totodată, surse au declarat pentru Wall Street Journal că cei trei au dat vina pentru presupusul atac de otrăvire pe cei de la Moscova, care au vrut să strice negocierile de a pune

capăt războiului din Ucraina.

Se pare că proprietarul lui Chelsea FC a zburat între Istanbul, Moscova și Kiev pentru a transmite mesaje între Vladimir Putin și Volodimir Zelenski. Dar, când i s-a înmânat o notă din partea președintelui ucrainean în care erau descrişi termenii de pace, liderul de la Kremlin ar fi izbucnit de furie.

Ăn prezent, Abramovici şi negociatorii ucraineni, printre care se numără parlamentarul tătar din Crimeea Rustem Umerov, se simt mai bine şi viața nu le este pusă în pericol, susţin persoanele citate de  WSJ.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.