ROMANCELE NOROCOASE care au genti de mii de euro in garderoba! VEZI o colectie FABULOASE de genti ale creatoarei Anca Lefter

Autor: A.M. Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 18 oct 2020, 12:45

Psihologii spun ca atunci cand o femeie isi cumpara o geanta scumpa, inseamna ca transmite un mesaj celor din jur si anume: "Stai departe de barbatul meu!"

Ca si pantofii, gentile sunt femei un must in garderoba si cat mai multe si scumpe daca se poate pentru ca asta da bine, mai ales daca esti vedeta si vrei sa ai o aparitie de neuitat pe covorul rosu. Romancele au prin s gustul gentilor de firma si nu se dau inlaturi de a-si achizitiona modele exclusiviste si care de cele mai multe ori costa cat un apartament sau masina.



Este cazul si Monica Gabor, care isi permite datorita iubitului chinez sa isi cumpere genti pe care cheltuie zeci de mii de euro. O alta impatimita a gentilor este si Carmen Negoita despre care se spune ca ar avea in garderoba peste o suta de exemplare. Maria Marinescu este o alta diva cu pretentii mari in ce priveste gentile, iar colectia ei valoreaza cateva zeci de mii.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”