Romani care au ridicat painea la rang de delicatesa. Afla povestea unor tineri muncitori! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:34

Au cutreierat lumea-n lung si-n lat, dar si-au dat seama ca visul lor poate deveni realitate doar in Romania. Este povestea a doi tineri din Bucuresti care si-au transformat pasiunea de a face paine intr-o afacere de succes. Cei doi au adus tot ce este mai bun de prin strainatate si au facut un produs special pentru romani.

Stefan de profesie inginer fizician si Irina- jurnalista par la prima vedere o familie obisnuita, dar ceea ce i-a unit foarte tare pe acesti tineri a fost apetitul pentru  gusturi fine. "Vine de la o pasiune pentru mancarea buna", a declarat Stefan, mai exact pentru paine.

Daca la inceput o preparau doar pentru ei, dupa un timp s-au gandit sa-si transforme pasiunea intr-o afacere. Cei doi au fost prin mai multe colturi ale lumii au aflat tot felul de secrete culinare apoi s-au intors in tara.
Ajutati de familie si de prieteni si-au deschis o mica brutarie. In fiecare seara ei prepara panine si tarte cu ingrediente aduse din Franta si respecta cu strictete retele traditionale.

Urmareste materilul video si afla povestea lor!

 

Taguri: