România a depășit criza economică?! Ce spune premierul Florin Cîțu despre creșterea economică pe care țara noastră a înregistrat-o

Author: Ana Dinu
Florin Citu, drspre cresterea economică

Premierul Florin Cîțu a anunțat că România are o creștere economică de 13,6%. Astfel, conform cifrelor, țara noastră a depășit criza economică.

Florin Cîțu a susținut o declarație de presă la Palatul Victoria, în care a precizat că România a înregistrat o creștere economică de 13,6%, ceea ce înseamnă, conform cifrelor, că țara noastră a depășit criza economică.

România a depășit criza economică?! Ce spune premierul Florin Cîțu despre creșterea economică

Florin Cîțu a anunțat, miercuri, creșterea economică pe care România a înregistrat-o. E bine, țara noastră are o creștere economică de 13,6%.

”Dragi români, avem 13% creştere economică, mai ales că am trecut împreună în contextul nefericit că economia globală a suferit cel mai rău în ultimii ani. În 2020, pentru a salva economia am propus o serie de măsuri. După cum ştiţi am fost singurul optimist şi nimeni nu avea încredere. Am promis că economia României va avea o creştere rapidă, în V. Fără voi, dragi români, nu aş fi reuşit.

E cea mai mare creştere economică.

Citeste si: DOCUMENTUL care demonstreaza ca premierul Florin Cîțu a făcut închisoare în Statele Unite!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Indiferent de comentariile unora în spațiul public, această cifră atestă că mi-am făcut foarte bine treaba.

Am spus-o și repet: guvernarea nu este afectată de campania internă din PNL. Pentru mine, interesul românilor este cel mai important. Eu aleg să construiesc”,   a spus Florin Cîțu.

Premierul a anunțat, miercuri, că urmează să-și depună candidatura la șefia PNL. Echipa de susținere a lui Florin Cîțu spune că este nepermis ca Ludovic Orban să îl atace pe președintele Klaus Iohannis, cel mai solid partener politic al PNL în ultimii șapte ani.

”Facem apel la actualul preşedinte al PNL să nu mai încurajeze acuzaţii grave şi derapaje de limbaj la adresa premierului liberal. Este de nepermis ca liderul PNL să-l atace pe Preşedintele României, cel mai solid partener politic al partidului nostru, în ultimii şapte ani. Ne delimităm de genul asta de politică! Mizele şi ambiţiile personale nu trebuie urmărite de niciun membru PNL, cu atât mai mult de către preşedintele în exerciţiu, în detrimentul mizelor partidului şi ale guvernării”, precizează

liberalii care îl susțin pe premier.

Citeste si: Rectificarea bugetară: Guvernul a decis cine primește mai mulți bani. Intră în vigoare de săptămâna viitoare