Romania ar putea intra in Cartea Recordurilor cu a opta minune a lumii! Iata cu ce

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 20:45

Mare ciudatenie a rasarit pe faleza Dunarii: trecatorii isi fac cruce in fata unei casute de tabla cocotate pe trei piloni, de parca ar avea in fata a opta minune a lumii!

Toti se uita lung, dar niciunul nu stie la ce! Constructia nu pare nou-nouta, dar nici veche nu e: are numar, ba chiar si lacat pe usa, semn ca proprietarul e plecat de-acasa. La minunea suspendata n-ajunge oricine! Ca s-o vizitezi, ai nevoie musai de-o scara inalta de vreo 3 metri!

Avem, oare, in fata poarta spre un univers paralel?! Oamenii se uita mirati nevoie mare la casuta ciudata, ba chiar unii isi fac si poze de aratat nepotilor.

Nu ti se-ntampla in fiecare zi sa-ti iasa in drum o asa aratare cu picioroange!

Parerile sunt impartite cand vine vorba de ce s-ar putea ascunde inauntru: sa fie unditele vreunui pescar sau o comoara ascunsa de pirati? Orice-ar fi, unii sunt deranjati de ciudatenia care a aparut in cea mai frumoasa zona a orasului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Minunatia

e opera unor studenti din Norvegia, indragostiti de arhitectura noastra din perioada comunista. Asadar, pentru straini, garajul care troneaza pe faleza Dunarii ca la expozitie este un simbol al Epocii de Aur. Garajul va sta doua luni aici, dupa care va fi dezasamblat.