Mihai Ghita ne-a povestit despre indeletnicirile bunicii sale, ce inseamna aceasta emisiune pentru el si ce-si dorea, copil fiind, sa se faca atunci cand va creste mare.
Click!: Cum s-a nascut campania „Romania de tezaur”? A cui a fost ideea?
Mihai Ghita: Cred ca s-a nascut din nevoia noastra, a tuturor, de a ne intoarce la esenta. Ma uit pe telefon de fiecare data cand ma suna bunica mea si ma gandesc: «De cate ori va mai suna? De cate ori o sa mai am unde sa ma duc? De cate ori am unde sa
Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?
Dar
Este minunat sa ii ai, sa ii iei, sa vorbesti de ei, cat mai poti sa vorbesti despre ei.
Pentru ca odata cu ei, se duce si mestesugul, arta lor si asta este trist. Macar sa ramana cateva marturii video cu cine au fost, ce au facut si de ce trebuie sa ne scoatem in fata lor palaria.Cat te implici in realizarea unor astfel de reportaje?
In afara de faptul ca imi pierd noptile gandindu-ma la cum e mai bine sa ii pun in valoare pe oamenii astia, in afara de faptul ca ma gandesc toata noaptea daca e bine, daca e rau, cum am putea sa vorbim mai frumos despre ei, ma implic cu realizarea textelor. Intotdeauna, textele imi apartin. E relatia mea cu oamenii de acasa. Incerc sa le spun eu povestea pe care o prezint in emisiune.
Ai incercat si tu cate una dintre aceste meserii uitate?
Cititi interviul complet pe click.ro.