Romania e, in acest weekend, tara tuturor posibilităţilor, in materie de distractie

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 15 iul 2022, 22:45

Acestea nu sunt singurele oraşe care se pregătesc de petrecere. Weekendul acesta jumatate de milion de romani isi serbeaza onomastica de Sfintii Petru si Pavel. Daca nu stiti ce cadou sa le cumparati, treceti pe la Muzeul Taranului Roman.

E iarmaroc mare cu produse traditionale, bijuterii si imbracaminte. Aveti grija daca tineti dieta, cele mai iscusite bucatarese va vor imbia cu miros de tocanita, zacusca, sarmale si ciorbe pescaresti! Si daca tot a venit vorba de mancare, celebrul chef Scarlatescu va gati de vineri pana duminica scoici in Balotesti!

Daca vreti sa mancati astfel de bunatati marine

preparate de bucatari cu mare experienta, dati o fuga pana in Bulgaria. La cateva zeci de kilometri de Vama Veche se afla  vestita ferma de midii Dalboka. Chelnerii vorbesc romaneste si o sa va lingeti pe degete dupa ce gustati midiile preparate de bucatari!  Unde mai puneti ca pe litoral, de data aceasta cel romanesc, are loc prima petrecere din an cu spuma pe plaja!

Ce-si doreste orice domnisoara cand se vede pe nisipul fierbinte? Sa ia tot soarele din lume si sa-l transforme intr- un bronz de invidiat!
V-ati saturat sa vedeti domnite imbracate in ii zilele
acestea. Fenomenul se dezlantuie in weekend la Cluj.

Am si o invitatie pentru iubitorii de animale. Puteti admira 80 ciobanesti germani veniti din toata lumea.

##VIDEO140175##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Episodul 31 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 8 august 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.