Romania este condusa de extraterestri! Nu o spun cei obsedati de supranatural, ci un politician din Parlament

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:24

Cum isi explica deputatul Catalin Radulescu postarile care au fãcut furori pe internet

Catalin Radulescu, deputat PSD Diaspora si vicepresedinte al Comisiei de Afaceri Europene din Camera Deputatilor, a devenit subiect de dezbatere nationala. Numai ca, de data aceasta, nu a iesit in fata pentru ca ar fi propus vreo lege care sa scoata Romania din foame, ci pentru ca a readus in discutie o ipoteza care a avut lipici peste Ocean: lumea ar fi condusa de extraterestrii. Iar Romania nu face exceptie:

“Extraterestrii sunt doi, de exemplu, presedintele Romaniei si primul ministru.

Primul ministru sigur e extraterestru, si mai multi ministri de acolo sunt foarte extraterestri.”

Intrebat daca chiar crede in extraterestrii, deputatul s-a aparat:  “Eu shareuiesc tot ce mi se pare mie ok si interesant. Am vrut sa fac o gluma. Ma gandeam ca atat de multi ministri extraterestri, incat, iata, probabil ca ei conduc Romania.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Postarile

au fost savurate din plin si pe ulitele din Shag, judetul Timis. Cu gurile pana la urechi, oamenii si-au si imaginat marea invazie martiana. Ca am putea fi condusi de o civilizatie extraterestra explica multe, spun oamenii. Probabil de aceea Romania e codasa la capitolul sosele. Ce ne mai trebuie, atata vreme cat, in curand am putea circula cu farfurii zburatoare?