„România este o ţară ori eminamente agricolă, ori eminamente ridicolă” Dan Negru, dezamăgit de modul în care românii tratează Halloween-ul

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 nov 2023, 19:22

„România este o ţară ori eminamente agricolă, ori eminamente ridicolă” Dan Negru, dezamăgit de modul în care tratează românii Halloween-ul

Sursa: Dan Negru Instagram/TikTok

Nu trece zi fără ca Dan Negru să le transmită urmăritorilor păreri personale sau să aducă argumente, ținând cont de trecutul valoros al României.

De această dată, cu ocazia sărbătorii de Halloween, o sărbătoare americană, dar pe care mulți europeni o țin, Dan Negru a transmis un mesaj pe mai multe platforme sociale în care își exprimă dezamăgirea profundă față de nerecunoștința românilor. 

Dan Negru, dezamăgit de modul în care românii tratează Halloween-ul

Cu ocazia acestei sărbători, românii au sculptat în dovleci, s-au deghizat în fel și fel de personaje, însă au uitat un amănunt foarte important. 

Citește și: „Lipsa iubirii aduce moartea” Dan Negru a transmis un mesaj cu un puternic impact emoțional în legătură cu războiul din Israel

„Dovlecii de Halloween de azi îmi amintesc de vorba lui Caragiale: „România este o ţară ori eminamente agricolă, ori eminamente ridicolă!”. Uite că suntem amândouă. Eminamente ridicoli exagerând cu dovlecii ca sărbătoare și eminamente agricoli, exportând dovleci,”  a

spus Dan Negru  într-o postare pe Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dan Negru, mesaj de la volan în care vorbește despre sărbătoarea Halloween-ului

De asemenea, prezentatorul „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a postat un filmuleț pe TikTok în care a transmis același mesaj, însă din plin trafic. Vedeta TV postează constant pe rețelele sociale, fiind extrem de activ în domeniul social media. 

Acesta s-a declarat profund dezamăgit de modul de abordare a românilor în ceea ce privește sărbătoarea de pe 31 octombrie. Aceștia uită complet de adevăratele valori ale României, ca de exemplu faptul că țara noastră este în topul țărilor la exportul de dovleci, cu 30 de mii de tone pe an. 

Citește și: „Îi cer iertare” Dan Negru i-a promis vecinului său că îi va face dreptate. 20 de ani mai târziu, vedeta TV regretă că nu i-a putut îndeplini dorința

@dannegruoficial

 

♬ sunet original- Dan Negru

„N-o spune nimeni dar România e în topul țărilor la exportul de dovleci.

Cu 30 mii de tone pe an suntem printre principalii producători de dovleac din lume! Deci, putem fi și eminamente ridicoli și eminamente agricoli,” a mai precizat acesta, într-un filmuleț pe TikTok.

Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, dar care s-a răspândit masiv în America. Aceasta are loc în fiecare an la data de 31 octombrie.