Romania freamata inca, la 7 zile de la tragedia din clubul groazei. Cum s-a schimbat Romania

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:40

O saptamana de doliu, 7 zile extrem de dureroase nu doar pentru familiile victimelor din Colectiv ci pentru toata tara.

Vineri s-a implinit o saptamana de la tragedia din clubul Colectiv. Altarul  din fata localului nu s-a stins in niciuna dintre aceste zile si asta pentru ca in fiecare zi tineri, batrani si copii il reaprind. O mama plange, o bunica suspina si un tata se inchina in fata altarului de la clubul groazei. Nimeni nu a uitat si nici nu va uita prea curand clipele de groaza petrecute in urma cu o saptamana.

Nici varsta, nici boala, nimic nu au tinut-o acasa pe o batranica de 90 de ani. Abia merge, insa a intrat cu ochii in lacrimi printre randurile de lumanari pana la altarul ridicat in memoria tinerilor care au pierit in clubul Colectiv. A vrut cu tot dinadinsul sa se roage pentru sufletele lor.

O alta doamna a venit cu o punga plina cu lumanari. Una pentru fiecare victima din clubul groazei. 

Au venit oameni de la sute de kilometri distanta. Nu pot ramane indiferenti la drama familiilor indurerate. Plang si spun cu mare durere in suflet ca este drama intregii tari.

Dupa ce s-au rugat pentru sufletele lor, au pastrat un moment de reculegere. Ba chiar au dat o mana de ajutor, in fata clubului Colectiv.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa

7 zile, ancheta se extinde. Cei trei patroni ai clubui au fost retinuti. Am fost martorii mai multor demisii, insa nimeni si nimic nu le va putea stinge focul din suflet celor care si-au pierdut copii, frati sau surori in clubul mortii.

Totusi, exista o speranta pentru cei care se lupta cu moartea pe patul de sptital. Un avion de tip spartan a transportat astazi 3 victime ale tragediei in Belgia.

In urma cu doua zile, familia Teodorei a decis ca tanara sa fie transportata si ingrijita in Israel.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.