,,România într-o singură poză”. Dan Negru, fotografie de colecție alături de Leon Dănăilă și Florin Piersic. Unde au fost surprinși cei trei

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 20 mar 2024, 21:44

Dan Negru alături de Leon Dănăilă și Florin Piersic

Sursa: Instagram: Negru Dan

Dan Negru și-a surprins din nou fanii cu o postare inedită pe contul său personal de Instagram. Vedeta Kanal D s-a fotografiat alături de două personalități marcante din țara noastră.

Prezentatorul Dan Negru și-a încântat fanii cu o fotografie de colecție. Vedeta Kanal D a postat o fotografie de colecție în care apare alături de medicul Leon Dănăilă și actorul Florin Piersic, la Palatul Parlamentului.

Dan Negru s-a fotografiat alături de Leon Dănăilă și Florin Piersic

Prezentatorul emisiunii ”Jocul cuvintelor”, Dan Negru, a postat o fotografie inedită pe contul său personal de Instagram.

Fiind cunoscut pentru modul în care promovează valorile și marile personalități din țara noastră, Dan Negru a oferit o nouă lecție de cultură urmăritorilor săi.

Citește și: „Halep a fost o întâmplare!” Dan Negru, mesaj controversat după reîntoarcerea Simonei Halep la Miami Open

Vedeta Kanal D s-a fotografiat alături de renumitul medic neurochirurg Leon Dănăilă și de marele actor Florin Piersic.

Acesta a postat fotografia de colecție pe contul său personal de Instagram, la care a adăugat și descrierea: „ Am făcut fotografia asta acu’ 10 minute. Dați-i un titlu…”, de unde reiese faptul că prezentatorul a rămas fără cuvinte în fața acestor două mari personalități.

Urmăritorii lui Dan Negru au reacționat imediat la postarea acestuia și au venit cu idei inedite în secțiunea destinată comentariilor. ,,România într-o singură poză”/ „Oameni pe cale de dispariție”/ „Exemple de urmat”/ Daruri ale Lui Dumnezeu pe Pământ”, au fost doar unele dintre comentarii.

Dan Negru, despre premiile Oscar 2024. Prezentatorul face o comparație între Florin Piersic și Al Pacino

Vedeta Kanal D e de părere că actori mari precum Florin Piersic, Stela Popescu și Papaiani sunt considerați plictisitori, însă atunci când vine vorba de Al Pacino, De Niro sau Scorsese, sunt adevărate staruri, iar vârsta nu mai contează.

„S-au dat premiile Oscar azi-noapte. Dacă noi le aveam nu existau Al Pacino, Martin Scorsese sau De Niro. La ei bătrânețea nu e o povară.

Nouă ne e rușine cu ăi bătrâni. E o vorbă în “board-urile” unor agenții de publicitate, televiziuni, radiouri de pe la noi: „lame”. Adică nașpa, nasol, jalnic. Auzeam mereu reproșul ăsta, „lame” când îi aveam invitați pe Florin Piersic, Mircea Albulescu, Papaiani, Stela Popescu…Uitați-vă la media vârstei artiștilor din filmele românești și uitați-vă la Oscarurile de ieri. Flămânzi, desculți și goi facem filme și noi.

Citește și: „Viața nu se termină la mormânt!”. Dan Negru, mesaj puternic la intrarea în postul Paștelui! Ce trebuie să știe credincioșii

Ce noroc că suntem nulități în showbiz-ul mondial, altfel, după mintea noastră, U2, Rolling Stones, De Niro sau Scorseze erau „lame”, bătrâni de azil.

Poate avea dreptate Arghezi: „Țara noastră nu are ce face cu tineri îmbătrâniți; ei îi trebuiesc bătrâni, mulți bătrâni, însă tineri,” a scris Dan Negru, pe pagina sa de Instagram.