România, între lux și foame! Criza nu este pentru cei bogați! În timp ce oamenii nevoiași trăiesc de azi pe mâine, cei bogați se bucură de o viață îmbelșugată!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 21 sep 2022, 17:23
asta-i romania Foto(4)

România este țara contrastelor, unde oamenii săraci o duc din ce in ce mai greu, iar cei bogați nu resimt deloc efectele negative ale crizei economice pe care o traversam

Sursa: Captură KANAL D

România este țara contrastelor, unde oamenii săraci o duc din ce în ce mai greu, iar cei bogați se bucură de un trăi îmbelșugat.

Criza economică este la fel de surprinzătoare ca țara în care ne-am născut! În timp ce unii abia își numără mărunțișul pentru o pâine, alții arată lumii că pentru ei banii nu sunt deloc o problema. Criza economică despre care auzim în fiecare zi, sigur nu s-a inventat pentru cei bogați. Ei nu trebuie să stingă becul de frică facturii și nici să mănânce mai puțin, după ce toate s-au scumpit.

La ei în conturi banii sunt mai mulți că la Banca Națională, deși zilele lor muncite sunt mai puține decât degetele de la o mâna.

România, între lux și foame! Criza nu este pentru cei bogați!

România este țara contrastelor, unde nu te mai surprinde nimic! In care răul este foarte rău, iar binele e foarte bine! Asta-i România, bogată, a celor care au avut și vor avea și mai mult și mai mult! Deși împart aceeași țară și respiră același aer, unii sunt împărați, iar alții cerșetori.

Și ce este mai rău este că prăpastia dintre ei se adâncește de la o zi la altă.

„Este o jignire pentru oamenii cinstiți, care muncesc cu greu, uneori de dimineață până seară, să vadă că în jurul lor alții își cumpără case care se învârt după soare, își achiziționează mașini exorbitant de scumpe și nu au lucrat o zi în viață lor și nu au plătit un impozit!”,

a spus Lucian Heiuș, Președintele ANAF.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Se pare că în România este vremea smecherilor, a aroganților, pentru care nu există criză, scumpire și economie, căci în buzunarele lor banii sunt fără număr, iar bogăția e lege și trebuie arătată lumii.

Munți de bani, mașini de sute de mii de euro, bijuterii și ceasuri scumpe, sunt etalonul clasei de sus, care nu da doi bani pe oamenii de rând, care trăiesc greu după o zi pe altă.

Citeste si: Povestea impresionantă a unui bărbat, din satul Osmancea, trădat în dragoste de către soție, și lăsat să crească singur opt copii: "Sunt bucuroasă că tati nu ne-a dat la stat"

Citeste si: Kanal D, pe primul loc în preferințele telespectatorilor, cu emisiunea ”Asta-i România!”