Romania, mai aproape de Turcia! Turistii turci vor putea ajunge mai repede in tara noastra VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:50

Da! Litoralul romanesc ar putea fi la mare cautare printre turistii strainii!

 Numai ca acestia sunt pretentiosi, vor nu numai hoteluri de lux si mancare buna, ci si transport rapid.Aeronava Boeing 738 care tocmai aterizeaza pe aeroportul Mihail Kogalniceanu apartine companiei Turkis Airlines. Astazi a fost efectuat primul zbor pe ruta Istanbul- Constanta. 

Intr-o ora, avionul acopera distanta dintre Istanbul si aeroportul de langa Constanta. Zborurile vor avea loc de 3 ori pe saptamana: miercuri, vineri si duminica. Iar aeronava care va efectua aceste curse este noua, folosita pentru prima data anul trecut.


Clasa buisness ofera conditii de 5 stele: scaune de piele, console pentru jocuri si filme. In plus, pasagerii au posibilitatea de a vorbi la telefon in timpul zborului.

Pretul biletelor porneste de la 99 de euro de persoana. In plus, daca faceti rezervarea din timp, costurile poate fi chiar mai mici.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.