România - Olanda, optimile EURO 2024: 40.000 de fani români din toate colțurile lumii vor fi prezenți să susțină „Generația de Suflet”

Autor: Andrei Costanda

Biletele pentru partida dintre România și Olanda din optimile EURO 2024 s-au epuizat

Sursa: Instagram

România se pregătește pentru un meci istoric împotriva Olandei în optimile de finală ale EURO 2024, marcat de discuții aprinse privind eliminarea sistemului VAR.

România a obținut o calificare istorică în optimile de finală ale EURO 2024 și se pregătește să înfrunte Olanda pentru un loc în sferturi. Meciul se va desfășura marți, de la ora 19:00, și va fi transmis în direct pe PRO TV.

România- Olanda este SOLD OUT

În contextul acestui meci, România – Olanda pe Allianz Arena din Munchen se anunță a fi un eveniment de mare amploare, cu toate biletele vândute.

Capacitatea stadionului a fost limitată la 65.302 locuri pentru turneul final EURO 2024, iar până acum s-au vândut deja 64.034 bilete, ceea ce face ca partida să fie aproape sigur sold-out.

România a jucat deja pe Allianz Arena în faza grupelor, într-o victorie spectaculoasă cu 3-0 împotriva Ucrainei, meci la care au asistat 61.591 de spectatori, dintre care peste 32.000 au fost români. Pentru confruntarea cu Olanda, se estimează că vor fi prezenți 40.000

de fani români, ceea ce ar reprezenta un record de susținere pentru naționala noastră la acest turneu final. Numărul suporterilor olandezi este așteptat să fie de maximum 10.000, restul de 15.000 de locuri urmând să fie ocupate de suporteri neutri, în mare parte germani, și invitați oficiali.

Meciul dintre România și Olanda se anunță a fi nu doar un test de abilități fotbalistice, ci și un punct focal al dezbaterilor privind viitorul tehnologiei în sportul rege.

Tricolorii au șansa de a scrie o nouă pagină de istorie în fotbalul românesc, în fața unui public entuziast și numeros.

Citește și: Moment dramatic la prima probă a examenului de Bacalaureat. O elevă a fost eliminată după ce i-a sunat telefonul fix în momentul în care preda lucrarea profesorilor

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Cauza producerii accidentului tragic de pe „Drumul Morții” în care trei adulți și doi copii și-au pierdut viața. Tragedia a avut loc în apropierea localității Cumpărătura, județul Suceava

Fostele vedete ale Olandei cer eliminarea sistemului VAR

Înaintea acestui meci crucial, Olanda a cerut o schimbare radicală în regulamentul fotbalistic: eliminarea sistemului VAR.

Fostele vedete ale fotbalului olandez, Youri Mulder și Rafael Van der Vaart, au criticat vehement utilizarea VAR, argumentând că multe goluri sunt anulate din cauza unor ofsaiduri milimetrice.

„Nu sunt fericit de aceste decizii. Golurile sunt anulate din cauza lungimii degetelor de la picioare, chiar a unghiilor. Nu ar trebui să dăm ofsaid pentru câțiva milimetri. Cred că nu ar trebui să mai avem VAR.

Nu este ridicol? Nu mai are niciun sens. Trebuie să scăpăm de VAR.”, și-a exprimat Mulder frustrarea în cadrul unei emisiuni la sportnieuws.nl.

Rafael Van der Vaart a susținut și el această poziție, subliniind inconsistențele în aplicarea regulilor.

„Dacă ne luăm după regulamentul actual, atunci ofsaidul este ofsaid, dar se măsoară cu standarde diferite. Aceleași persoane care cred că este ofsaid, nu sunt de acord că acel gol anulat al lui Xavi Simons din Olanda – Franța este ofsaid.” , a declarat Van der Vaart pentru sursa amintită anterior.

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?