Romania s-a topit la soare. Vezi cum a fost prima zi de canicula! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:28

Soarele a dogorit peste intreg teritoriul tarii. Meteorologii au anuntat cod portocaliu de canicula in vestul si sud-vestul tarii.

La Timisoara aerul a fost irespirabil. Au fost 37 grade Celsius la umbra. Ca sa mai linisteasta putin dogoarea, patru cisterne incarcate cu cate 10 000 de litri de apa au stropit principalele artere. Masinile de mare tonaj au strabatut orasul in lung si in lat. Timisorenii si-au petrecut prima zi de cod portocalis de canicula la strand.

Caldura mare si la Craiova, unde oamenii abia mai stiau pe unde sa se ascunda de soarele arzator.
Chiar si asa, in plin cod de canicula, sunt parinti si bunici care nu tin cont de sfaturile medicilor. Asa se face ca la ora pranzului putini dintre copiii din parc aveau o palariuta pe cap. Ceea ce nu stiu acesti adulti este ca isi expun copiii la multe riscuri. Ne asteapta inca trei zile de foc. Pentru 9 judete din vestul tarii s-a emis un cod portocaliu de canicula, iar pentru restul Romaniei cod galben.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.