Romania s-a transformat intr-un altar al durerii. Inca un ranit in incendiul de la Colectiv, o fata de 29 de ani, s-a stins

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 01:41

Tanara, internata in stare grava intr-o clinica din Germania, a luptat pana in ultima.

Nici ea, nici celelalte 54 de vieti sfarsite fara nicio vina, nu vor fi uitate. La clubul groazei, ard fara incetare lumanarile, chiar si astazi, la doua saptamani de la nenorocire.

Un altar de lumanari, de flori si lacrimi este curtea din fata clubului Colectiv. Inconjurat de trecatori, oameni simpli sau prieteni care si-au pierdut pe cineva drag, preotul Mihai Aldea vorbeste din suflet. Stie multe despre suferinta care uneste oameni:1Unul dintre ei este fostul coleg de clasa al fetitei mele, Andrei  Stefan.

Fetita mea, in fiecare zi plange si se roaga pentru el.”

Cand sperantele isi pierd puterea, moartea loveste napraznic. Loredana este ingerul care a adus din nou lacrimi pe chipurile romanilor. Dupa ce medicii de la Spitalul de Arsi au reusit sa o stabilizeze, tanara a fost transferata luni intr-o clinica din Germania. Astazi, insa, corpul ei nu a mai rezistat. Arsurile mult prea grave i-au adus sfarsitul.

Avea doar 29 de ani. Venise din Braila in Bucuresti cu o mie de sperante si a reusit. Lucra la o firma de telecomunicatii. In acea seara nenorocita s-a dus cu prietenii in club. Salvatorii au scos-o din infern mai mult moarte decat vie, insa tanara a reusit sa lupte 13 zile.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cu

infatisare copilaroasa dar o atitudine de invingator, Bogdan avea asteptari mari de la viata. La cei 22 de ani, tanarul pusese deja pe picioare o mica afacere: o firma de training si consultanta in domeniul comunicarii, de care era foarte mandru.

Ii placea muzica, iar trupa Goodbye to Gravity era printre preferatele sale. Nu avea cum sa lipseasca de la concert.
In spitalele din Capitala mai sunt internate 62 de persoane ranite in incendiul din Colectiv.

Dintre acestea, 14 sunt in stare critica si grava. Astazi, 4 raniti au fost externati.

Deocamdata, medicii nu iau in calcul nici un alt transfer catre clinici din strainatate. In spitalele din afara tarii mai sunt internate 36 de persoane.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.