Romania si-a strigat revolta dupa tragedia din Clubul Colectiv! 25.000 de bucuresteni au protestat in Capitala si alte mii in mai multe orase din tara!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 00:42

Cu totii au cerut demisiile celor care au lasat ca neglijentele sa se termine cu o tragedie fara precedent in tara noastra!

A fost noaptea in care zeci de mii de romani au iesit in strada in semn de protest fata de neregulile trecute cu vederea care au avut ca deznodamant tragedia fara precedent din Clubul Colectiv!  25 .000 de bucuresti nu au putut ignora lacrimile si durerea din inimile parintilor care ieri si-au ingropat copiii morti in noaptea infernului si au iesit cu pancarte, cu drapelul national, dar mai presus de toate, cu o revolta pe care nu au mai putut s-o tina inchisa in ei! Incepand de la lasarea intunericului si pana dupa miezul noptii, Capitala a cerut demisii.

Romanii au iesit in strada nu doar in Bucuresti,  ci in mai multe orase din tara.

Si la Sibiu oamenii nu au mai rabdat sa-si tina ascunsa nemultumirea fata de clasa politica. Peste doua mii  de persoane au iesit noaptea trecuta pe strazile Iasiului. Oamenii s-au adunat, in Piata Unirii, in semn de solidaritate cu protestatarii din Capitala. Ei  au  tinut  mai intai un moment de reculegere pentru victimele din Clubul Colectiv dupa care s-au indreptat spre campusul studentesc Tudor Vladimiriescu.

Zeci de politisti si jandarmi au insotit coloana protestatarilor. Nici ploiestenii nu au stat in case, azi-noapte! Aproximativ doua mii de persoane,  tineri, batrani, femei si barbati  s-au strans in centrul orasului.
S-au plimbat apoi in liniste pana la locul in care au depus mii de candele si buchete de flori.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In

timpul  protestelor  a venit si prima demisie in acest caz! Victor Ponta l-a demis  pe seful de la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, Marius Dunca.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.