România, următoarea vizată după Ucraina. Ce plan are Vladimir Putin? Anunțul sumbru făcut de Markiyan Lubkivsky

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 16 dec 2022, 02:05

România, următoarea vizată după Ucraina. Ce plan are Vladimir Putin? Anunțul sumbru făcut de Markiyan Lubkivsky

Sursa: Twitter Vladimir Putin

Markiyan Lubkivsky, consilierul ministrului ucrainean al Apărării, a făcut anunțul de care ne temeam cu toții, rușii ar urma să atace mai multe țări, printre care și România.

Anunțul de care ne temeam cu toții a fost lansat. Markiyan Lubkivsky, consilierul ministrului ucrainean al Apărării, a anunțat că rușii vor ataca mai multe țări, printre care și România.

România este următoarea țară vizată de Rusia

Consilierul ministrului ucrainean al Apărării a declarat că Vladimir Putin nu va ataca doar o țară, acesta ar urma să atace agresiv mai multe țări europene, printre care România, Letonia, Lituania, Estonia și Polonia.

Mesajul transmis de Markiyan Lubkivsky îngrijorează populația lumii, se pare că liderul rus nu are de gând să se oprească doar la Ucraina, acesta va ataca mai multe țări europene.

Care este, de fapt, planul lui Vladimir Putin

Situația din Ucraina este cât de poate se gravă, rușii bombardează tot ce le iese în cale, iar distrugerile sunt colosale. Markiyan Lubkivsky a fost întrebat la ce să ne așteptăm după negocierile făcute între cele două țări, Ucraina și Rusia.

”Lucrul de care încercăm să fim siguri că îl obţinem este armistiţiul şi coridoare umanitare sigure pentru refugiaţi. Odată ce obţinem asta, putem merge mai departe şi la probleme politice'', a transmis Markiyan Lubkivsky, potrivit antena3.ro. 

Citeste si: Putin și-ar fi schimbat planurile în Ucraina. Dezvăluirea, făcută de președintele Finlandei

Acesta a mai precizat că planul lui Putin este să atace cât mai multe țări, după ce va acapara Ucraina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Aşa cum am spus, nimeni nu poate fi în siguranţă. România trebuie să se pregătească pentru escaladare, ca toate ţările vecine cu Ucraina. Nu aşteptaţi până când Rusia ajunge în Chişinău, începeţi discuţiile cu aliaţii NATO acum!

Intenţiile lui Putin nu privesc doar Ucraina. După ce va acapara Ucraina, va încerca să atace agresiv şi alte ţări precum Letonia, Lituania, Estonia, Polonia şi România ar putea fi pe lista lui!”,  a transmis Markiyan Lubkivsky, potrivit antena3.ro.

Citeste si: Cine este, de fapt, amanta lui Vladimir Putin? Liderul de la Kremlin ar fi ascuns-o în Elvenția

 

 

 

 

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.