„Romania va fi rasa de pe pamant, asa ne vom razbuna!„ Sirienii care au pus pe jar Paza de Coasta din Romania

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

Nu e o replica de film, este mesajul halucinant transmis astazi de doi sirieni prinsi de Garda de Coasta cand voiau sa intre ilegal in tara noastra.

Acesti frati au pus pe jar toate autoritatile romane in aceasta dimineata. Doi dintre ei au incercat sa intre ilegal din Bulgaria in Romania, dar drumul le-a fost blocat de ofiterii Garzii de Coasta. Cand s-au vazut incatusati, indivizii nu s-au sfiit sa ameninte. Si nu orice fel de cuvinte, ci unele demne de teroristii islamisti: „ Vom arunca Romania in aer si o vom rade de pe fata pamantului daca vom considera necesar, pentru a ne razbuna".

Din cei patru frati, doi sunt stabiliti de ani de zile in Romania. Ba chiar au si afaceri prospere, la care probabil ca au jinduit si cei ramasi acasa, in Siria. Asa ca, azi-noapte, au incercat sa treaca ilegal frontiera dintre Bulgaria si tara noastra. Luati la intrebari, sirienii au cautat diferite scuze.

Nu sunt teroristi, doar cetateni speriati, care isi doreau sa isi reintregeasca familia, spune avocatul indivizilor.

##VIDEO143019##

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In timp ce Romania pare sa fie ocolita de valul de refugiati, pe o autostrada din Austria autoritatile au facut o descoperire macabra: o camioneta abandonata, plina cu zeci de trupuri neinsufletite.

Politistii s-au ingrozit cand au deschis autoutilitara. Cadavrele sunt intr-o avansata stare de putrefactie, asa ca autoritatile nu pot decat sa presupuna ca toti erau refugiati in cautarea unei vieti mai bune.

Un roman stabilit in Ungaria este proprietarul camionetei, anunta autoritatile maghiare. Nimeni nu stie, insa, de cand era masina abandonata acolo. In cursul acestei dupa-amiezi politistii austrieci, dar si omologii lor maghiari au anuntat ca ar fi capturat peste 20 de cetateni romani, care sunt banuiti ca ar fi fost calauze pentru valul de refugiati.

Problema zecilor de mii de oameni fugiti din propriile tari este discutata in aceasta dupa-amiaza la un summit ce are loc chiar in Austria. In fiecare minut care trece, insa, tot mai multi imigranti vor sa ajunga in inima Europei.

 

Taguri: