Românii au dat startul la distracție și au sărbătorit prima zi fără restricții. Cluburile din Capitală au fost luate cu asalt de petrecăreți

Autor: Madalina Maftei

Românii au dat startul la distracție în prima zi fără restricții. Cluburile din Capitală au fost luate cu asalt de petrecăreți

Sursa: Romania Tv

Românii au dat startul primelor petreceri după ridicarea restricțiilor. Seara trecută, sute de tineri și-au reluat viața de noapte și au petrecut în cluburi până dimineața.

Românii sunt în extaz după ce toate restricțiile anti-Covid au fost ridicate. Sute de tineri au luat cu asalt seara trecută cluburile din Capitală și au sărbătorit revenirea la normalitate.

Românii au dat startul la distracție în prima zi fără restricții

Românii au sărbătorit așa cum se cuvine revenirea la normalitate. Miercuri, 9 martie 2022, este prima zi fără restricții în România după doi ani de pandemie.

Dansul și voia bună și-au făcut simțită prezența în cluburile bucureștene.

De astăzi, România a revenit la normalitate, masca de protecție nu mai este obligatorie în spațiile închise și deschise, însă specialiștii o recomandă încă în spațiile aglomerate, precum stații și mijloace de transport în comun, în magazine. Românii pot spune adio certificatului verde Covid în mall-uri sau alte magazine non-alimentare, la teatru sau cinematografe.

Citeste si: MAI a anunțat oficial ce măsuri vor disparea odată cu ridicarea stării de alertă din România, din 9 martie 2022

Deşi restricţiile au fost ridicate, ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, ”recomandă cu tărie”:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

– Purtarea măştii de protecţie în spaţiile deschise aglomerate, în mijloacele de transport în comun, în spaţiile închise, în grădiniţe, şcoli şi universităţi, atât pentru personalul didactic şi nedidactic cât şi pentru elevi
– Evitarea spaţiilor aglomerate, indiferent dacă sunt în interior sau exterior
– Spălatul mâinilor, folosirea unui antiseptic
– Mijloacele de transport în comun şi unităţile de interes public curăţate şi dezinfectate periodic
– La persoanenl care au simptome, testare şi apoi prezentarea la un centru de evaluare pentru a fi evaluaţi şi a primi tratament specific antiviral.

”Prudenţa şi responsabilitatea individuală cred că trebuie să reprezinte principalele atribute ale perioadei următoare”, a spus Alexandru Rafila.

La aproape doi ani de la debutul pandemie de coronavirus, România a renunțat la starea de alertă și la restricțiile impuse în această perioadă pentru a combate răspândirea virsului. De astăzi, oamenii pot merge liberi oriunde doresc, fără să fie constrânși de măsurile impuse de autorități.

Citeste si: Adio, restricții anti-COVID! România a ieșit din starea de alertă! Lista relaxărilor care încep de azi

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.