Romanii au dat TONUL LA DISTRACTIE pe litoralul bulgaresc VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:31

Noapte alba pentru romanii plecati in vacanta in Bulgaria!

Numarul celor ajunsi in statiunile vecinilor a crescut iar asta s-a simtit in restaurante si cluburi, unde s-a mancat, s-a baut si s-a dansat pana in zori. Nu-i de mirare! Peste tot auzi vorbind romaneste. Greu sa crezi ca te afli altundeva decat acasa. Si totusi, romanii petrec prin vecini.

Cina e o bucurie pentru romani. Mancarea este buna si din belsug. Pe alese! Multi au uitat ca suntem in Saptamana Mare si au dat iama in fripturi ori au cinstit pahar dupa pahar.
Fie ca au sau nu habar de ce consuma, romanii se bucura ca au de toate la dispozitie, la un pret fara concurenta!

Ca bine zice domnul din imagini! Precum versurile celebrei melodii atat de romaneasca. Cine credea ca la bulgari merg doar familiile trecute de prima tinerete se inseala. O multime de tineri a populat statiunile de la sud de Dunare. Recunoscute pentru frumusetea lor, mai multe romance au sucit gaturile bulgarilor cand au iesit la dans.


Programele de varietati au devenit o obisnuinta pentru oaspetii din Romania. La fel si prezenta unei trupe de mexicani intr-un restaurant din centrul statiunii. Au devenit deja un brand al litoralului bulgaresc. Romanii calca pragul restaurantului in special pentru a-i asculta. Iar ei nu rateaza nicio ocazie sa isi arate dragostea fata de ai nostri.

Ba la plimbare, ba in cluburi, romanii s-au simtit peste tot ca acasa.
Nu e interpret, fie bulgar, fie de alta nationalitate, sa nu stie macar o piesa romaneasca. S-au adaptat vecinii, pentru ca cifrele graiesc de la sine: in ultimii sase ani, romanii sunt cei mai numerosi turisti straini care ajung pe litoralul lor.

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.