Romanii din diaspora, INNEBUNITI dupa muzica traditionala romaneasca. Uite cum se distreaza la petrecerile din strainatate!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 30 sep 2020, 14:40

Pune-i romanului un lautar la ureche si l-ai facut cel mai fericit din lume! Nu mai conteaza ca e departe de casa, ca nu are niciun chior in buzunar sau ca masa ii este goala.

Muzica îi tine de foame si il face sa uite de necazuri. Ca sunt in Italia, Spania, Anglia sau Germania, romanii nu uita de unde au plecat! Sangele apa nu se face, asa ca o petrecere romaneasca e bine-venita sa mai stinga dorul de casa. Lorenna este cea care are grija de buna dispozitie de pe la nunti, botezuri sau cununiii, la care romanasii nostri sunt protagonisti.

Pusi la patru ace, petrecaretii renunta repede la eticheta ca sa se simta ca acasa.

Unii isi sufleca manecile, altii se leapada de cravate sau de pantofi si incing hore si sarbe, asa ca sa moara strainii de invidie! Si oricat de departe au ajuns in lume, romanii l-au luat cu ei si pe celebrul pinguin, cu dans cu tot!

Mai cu stangul, mai cu dreptul, distractia continua. In gramada organizata, nu se vede prea bine cine stie sa danseze. Dar, stati asa, ca in hora intra pana si bucatareasa, cu tigaia la purtator! De la pinguin, la lambada sau meneaito, romanii demonstreaza ca se pricep la toate.

Cu burta plina de sarmale si fripturi, stransi uniti in jurul lautarului mai incheie un an de munca in strainatate.

##VIDEO130813##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

 

Taguri: