Romanii din SUA au platit pentru ca Sorina sa ajunga la ei! Unul dintre copiii lor ar avea nevoie de un transplant de rinichi

Autor: B.M.

Apar detalii socante in cazul fetitei care a fost smulsa cu forta de langa asistentii maternali care o cresteau de la varsta de 9 luni.

Vasile Șaramat, unul dintre cei doi asistenti, sustine ca el si sotia lui erau in plina procedura de adoptiei a Sorinei dar, cu toate acestea, instanta a decis ca fetita sa mearga la o familie din Statele Unite.

"Noi am vrut sa adoptam acest copil si eu si sotia mea am fost dusi in eroare de acest manager de caz. A pus-o pe sotia mea sa semneze ca e de acord cu ei si au amenintat-o.

Se intampla in 2017. Am vrut sa adoptam doua fetite din centrul maternal.

"Am apucat sa infiem una, iar pentru cea de-a doua ni s-a spus ca nu avem conditiile necesare. Ne-au spus ca nu aveam veniturile salariale. Au zis ca trebuie sa mai asteptam", a declarat Vasile Saramat.

Mai mult, potrivit Gorj News, familia din Statele Unite la care a ajuns Sorina ar fi platit 30.000

de dolari pentru a se asigura ca micuta ajunge la ei.

Dezvaluirile nu se opresc aici. Se pare ca familia adoptiva din SUA are doi copii, iar unul dintre ei ar avea nevoie urgenta de un transplant de rinichi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel, se pare ca, inainte de declansarea procedurilor de adoptie, Sorinei i s-ar fi facut si o serie de teste de compatibilitate, care ar fi avut un rezultat favorabil.

Sorina locuia impreuna cu familia de asistenti maternali de 7 ani de zile. Deoarece Marianei Sarmat i s-a desfacut contractul de munca, autoritatile au considerat ca micuta sta ilegal la asistenta maternala si au luat-o cu forta.

Din ultimele informatii, se pare ca Sorina se afla acum la Craiova, intr-un apartament inchiriat de familia adoptiva din Statele Unite.

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.