Romanii, tot mai putini, mai saraci si cu un nivel de educatie mult scazut! Bilantul RECENSAMANTULUI in Romania VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 12 nov 2020, 17:30

Si aici s-a oprit numaratoarea. Concluzia?

 Mai precis, cu exact 1.559.300 fata de anul 2002, cind am avut ultimul recensamint. Ar trebui sa ne mire? De ce? Simplu. Romanul nu mai face copii si isi cauta rostul pe alte meleaguri. 

Acum ca ne-am lamurit si cum este cu ponderea femeilor in rindul populatiei, sa trecem la minoritati. Tragem linie si adunam: negru pe alb, in statisticile finale ale INS sunt 621.600 de cetateni de etnie roma si peste un milion 200 de mii de maghiari.
Datele ne mai lumineaza si despre orientarea religioasa a romanilor. Va mai amintiti cum raspundeau oamenii la acest capitol? 


Ei bine aflati ca la o populatie majoritar ortodoxa, de 86,5%, exista si 4,6% romano-catolici dar si 0,2% atei. Dupa atatea cifre, recensamintul era gata-gata sa declanseze si un nou scandal politic. S+a afirmat ca, date fiind rezultatele lui, referendumul de anul trecut pentru demiterea presedintelui, ar fi trebuit sa fie validat.
Repreyentantii INS au explicat insa ca nu se poate pune asa problema.

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.