Romanița Iovan și iubitul ei Iulian, primul interviu împreună! Iată ce mărturisiri sincere au făcut cei doi! "Dacă nu iubesc și nu sunt iubită, nu pot să merg mai departe"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 sep 2022, 10:20

Romanița Iovan și Iulian au vorbit cu sinceritate despre tot ceea ce înseamnă relația lor și viață lor de familie.

Celebra Romanița Iovan și iubitul ei, Iulian, au oferit primul lor interviu împreună în cadrul emisiunii Teo Show, unde au acceptat să vorbească despre relația lor de la începuturi și până în prezent.

Romanița Iovan și iubitul Iulian, mărturisiri sincere despre relația lor de dragoste!

Îndrăgita creatoare de modă, Romanița Iovan a mărturisit cu nostalgie în glas faptul că la început când l-a cunoscut pe Iulian, nu avea mari așteptări de la acesta în privința unei relații de lungă durata și stabile.

Însă, treptat, timpul le-a dovedit contrariul amândurora și au reușit să capete din ce în ce mai multă încredere în relația lor și au consolidat-o pas cu pas.

"În primul rând mi-a plăcut echilibrul lui și calmul! Eu din fire sunt foarte agitată și destul de impulsivă, nu dau nimănui pumni, dar în reacții, mă manifest și se vede pe mimica mea că am ceva de comunicat și că sufăr într-un fel! Și la bucurie și la suferință sunt explozivă! Și el era foarte calm și îmi explică ceea ce se poate

întâmplă, adică omul la prima întâlnire mi-a explicat foarte în amănunt, care sunt așteptările mele și ce se poate întâmplă!",
a spus Romanița.

Pe de altă parte, Iulian a subliniat și el, la rândul lui, faptul că au început o relație deși nu își propuseseră nimic și nu au avut așteptări reciproce, ci totul a venit de la sine și sunt într-o relație personală și profesională de peste 14 ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Romanita Iovan: "Sunt o femeie implinita din toate punctele de vedere" VIDEO

"Noi am început o relație fără a ne propune să începem o relație, n-am avut așteptări unul de la celălalt! Nici măcar n-am crezut într-o relație indeplungata amândoi, la început! Pur și simplu lucrurile au mers normal! Au venit de la sine!", a adăugat Iulian.

Citeste si: Romanita Iovan, trucuri de frumusete la 52 de ani! Iata ce marturisiri inedite a facut despre relatia de iubire pe care o traieste de opt ani cu avocatul Iulin Gogan, mai tanar cu 12 ani decat ea!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.