Romanul care a ingrozit Europa!Cand s-a aflat ce facea cu iubita lui, in timpul programului de munca, s-a declansat scandalul

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:27

O decizie a Curtii Europene a Drepturilor Omului in cazul unui roman supravegheat la munca a pus Europa pe jar.

Curtea Europeana a Drepturilor Omului a hotarat ca organizatiile au dreptul de a citi mesajele personale ale angajatilor, fie ca e vorba de emailuri, Facebook sa Whatsapp, daca au fost transmise de pe dispozitivele companiei.

Decizia a fost data in cazul unui inginer roman, care a fost concediat pentru ca obisnuia sa ii trimita mesaje iubitei sale si fratelui sau, in timpul programului, pe Yahoo Messenger. Curtea din Strasbourg a ajuns la concluzia ca angajatorii aveau dreptul de a-l supraveghea pe barbat iar acest lucru nu reprezinta o incalcare a dreptului sau la intimitate.



Decizia in acest caz va putea fi invocata in alte cazuri asemanatoare, asa ca toti angajatii din Uniunea Europeana vor putea fi supravegheati de angajatorii lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”